Isoleringsplåtslagare Dalarna

Isoleringsplåtslagare Dalarna

Job description:

Arbetsbeskrivning

Arbetet är varierande och innebär tekniskt isoleringsarbete såsom att isolera rör, pannor, cisterner och behållare samt plåtslagning på industrier.

Arbetet sker på olika arbetsplatser runtom i Dalarna men med Borlänge som utgångspunkt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer Isoleringsplåtslagare

Vi söker dig som är Isoleringsplåtslagare med några års erfarenhet. Arbetet sker både i team och individuellt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra människor men också kan arbeta självständigt. Eftersom HSEQ-frågor (Hälsa, Säkerhet, Miljö, Kvalité) är en viktig del av vår verksamhet är det meriterande om du har kunskap inom dessa områden. Resor förekommer i tjänsten och du behöver därför ha B-körkort.

Kontaktpersoner

För frågor kring tjänsten, kontakta Avdelningschef John-Ove Wallberg telefon +46 706 20 88 87

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2022-06-10. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Ansökan skickas in via vår hemsida http://www.is-sweden.bilfinger.com.

Profile description:

Varmt välkommen med din ansökan!

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent Blue-collar workers (Hourly) High-school diploma or equivalent Operations - Insulation jessica.ahlqvist@bilfinger.com
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt erbjudande

Här kommer du få möjligheten att jobba med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig organisation som gillar att utvecklas. Vi har många spännande projekt på gång som du kommer få vara delaktig i. Du kommer bli väl omhändertagen av trevliga kollegor och en engagerad chef. Vi erbjuder självklart också förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera.