Konsultchef till Atea Borlänge

Konsultchef till Atea Borlänge

Dina arbetsuppgifter

Din roll i laget
Jobbet som konsultchef innebär att arbeta praktiskt och teoretiskt med såväl strategiska som operativa frågor.
Du kommer att arbeta tillsammans med övriga konsultchefer och försäljningschef samt vara en del av vår ledningsgrupp, vars uppgift är att utveckla kontorets verksamhet i enlighet med uppsatta mål.
Du ansvarar för att leda, engagera och utveckla konsulter som ingår i ditt team där du förväntas vara en förebild för hela vårt kontor och erbjudande.
Du har resultatansvar för verksamheten med uppföljning av budget inklusive prognoser och analyser av resultat. Tjänsten innebär att du har personalansvar över 12-15 konsulter där rekrytering, kompetensutveckling av medarbetare, coachning samt personaladministration ingår.
En väsentlig del av arbetet kommer att bestå av kontakt med våra kunder i uppföljningssyfte gällande konsultleveranser och att i samverkan med våra kundansvariga driva våra kundteam som vi anser är en avgörande del för att lyckas skapa kvalité i vårt samarbete med våra kunder.

Din profil

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara en person som är utåtriktad och ha ett starkt driv i att utveckla människor och affärer. Du gläds och känner stolthet när människor i din omgivning lyckas.
Du kanske har egen erfarenhet av konsultarbete och har förståelse för hur en konsultverksamhet fungerar. Du har ett intresse för IT och dess nytta för verksamheten.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av personalansvar alternativt att du har arbetat som projektledare eller liknande. En stor del av arbetet är att leda och följa upp dina medarbetare mot uppsatta mål där du situationsanpassar dit ledarskap efter dina medarbetares olika kunskapsnivåer. Du skapar en god laganda och du brinner för att leda genom dina medarbetare. Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och är duktig på att analysera affärer. Du drivs av att göra goda affärer och uppfylla kundförväntningar.

Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen personal och deras användare. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

Som en del av Ateas pågående och långsiktiga jämställdhetsarbete ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi satsar mycket på kompetensutveckling av vår personal och som konsultchef kommer du få internutbildningar som stärker dig i din roll som coach.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-06-29. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult karim.bekori@clwork.se eller telefon: 073-351 27 17. Du kan även kontakta Atea Borlänges platschef, Peter Mann, via peter.mann@atea.se eller via telefon 070-525 25 30.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karim Bekori
Telefon 073-351 27 17
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Borlänge en ny konsultchef, då en av våra nuvarande konsultchefer har valt att gå vidare med andra uppdrag inom Atea. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur.
Atea Borlänge består av ett 60-tal glada, kompetenta, ansvarstagande, prestigelösa, hungriga, empatiska medarbetare som alla bidrar till våra kunders utveckling.