Strategiskt och strukturerat affärsstöd

Strategiskt och strukturerat affärsstöd

Dina arbetsuppgifter

Som affärsstöd arbetar du tillsammans med ditt säljteam strukturellt, analytiskt och utvecklar kundavtal. Ditt fokus ligger på att förbättra befintliga avtal utifrån kundernas behov där direkt kundkontakt är en del av vardagen. Rollen innefattar en bred kontaktyta där du kommunicerar med såväl interna enheter som kunder och leverantörer.

Din profil

Du har en akademisk bakgrund och tidigare erfarenhet av att tolka och analysera avtal. Du har nyligen avslutat eftergymnasiala studier och har förslagsvis arbetat administrativt några år. Du är nu redo för nästa steg i karriären!

För att trivas i tjänsten har du ett strategiskt och strukturerat arbetssätt för att utveckla och förbättra processer. Du är en säker beslutsfattare som arbetar kvalitetsorienterat. Du är länken mellan såväl kunder och leverantörer som övriga avdelningar så god kommunikationsförmåga är av stor vikt.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig med ett starkt affärsdriv och god analytisk förmåga. Noggrannhet, affärsmässighet och laganda speglar din profil. Du trivs lika bra i en självständig roll som när du arbetar i team. Kunder och medarbetare känner sig trygga i din närvaro tack vare din sociala förmåga.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Johanna Mogren Sundqvist, tel 0733-512 705.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/ senast den 13 januari 2019. För ytterligare information om Atea besök gärna www.atea.se.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atea är svenska landslaget inom IT-infrastruktur. Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT och medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss på Atea är det viktigt att du liksom vi lever efter dessa värderingar.