VS-montörer till Assemblin i Dalarna

VS-montörer till Assemblin i Dalarna

Din roll som montör
Assemblin VS är inne i ett expansivt skede med intressanta projekt i Falun/Borlänge, så vi söker nu 4 st VS-montörer till vår entreprenadavdelning. Som VS-montör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering i Borlänge eller Leksand. Som montör rapporterar du till en projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av gott humör och där vi hjälps åt och stöttar varandra till framgång. Vi är måna om att våra medarbetare trivs på arbetsplatsen och får den kompetensutveckling som behövs för att utföra arbetet på bästa sätt.
På Assemblin erbjuds du ett antal
förmåner såsom; friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, arbetstidsförkortning, kompetensutveckling, möjlighet att hyra fjällstugor till förmånligt pris för dig och din familj med mera.

Din bakgrund
Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.
Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan

Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet.
På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill

Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss

Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder.
Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast
2019-10-24. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Viktor Smederöd på telefon:
010-475 23 67.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.
Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Dan Wallén
Telefon 0739107151
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin VS
Sista ansökningsdag 12 okt 2019 (22 dagar kvar)