VS Montör till Assemblin VS i Borlänge

VS Montör till Assemblin VS i Borlänge

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,6 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på www.assemblin.se

Din roll som montör

Assemblin VS har fått ett stort projekt på Mora Lasarett, nybyggnation av vårdcentral och habilitering. Till detta projekt söker vi nu 3-5 engagerade VS-montörer.

Vi söker dig som är VS-montör inom entreprenad. Som VS-montör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer. Tjänsten avser heltid med anställning på vår filial i Borlänge, med placering i Mora. Som montör rapporterar du till en projektledare eller ledande montör.

Projektet är en nybyggnation där du kommer att arbeta med allt från större undercentraler, medicinska gaser till slutkomplettering av vård rum.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Traditionellt rörmontage enligt handlingar
  • Kvalitetssäkra arbetet
  • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
  • Vara delaktig och engagerad i projektet
  • Följa policys och riktlinjer
Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten. Svets kompetens är meriterande. Hos oss på Assemblin VS står säkerheten alltid först på agendan. Vi arbetar säkert eller inte alls. Ni som söker tjänsten ska bidra till ett positivt arbetsklimat och en säker arbetsmiljö.

Sökord: VVS-montör, VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan

Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill

Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss

Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2021-01-01. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Viktor Smederöd på telefon: 010-475 23 67.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Viktor Smederöd
Telefon 0104752367
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan 2021 (30 dagar kvar)