Vi är ett medicintekniskt företag beläget i Duvnäs, 13 km norr om Borlänge. Vi söker en tekniker.

Den vi söker har teknisk utbildning och ditt arbete blir att följa produkterna från lagerhyllan, utföra ankomstkontroller av produkter, utföra montage och provning/leveranskontroll samt därefter förpacka produkterna inför leverans.

Sjukhusen ställer stora krav på oss som leverantör och våra produkter. Det är därför viktigt för oss att du är en noggrann och ansvarstagande person. Din anställning kommer att börja som en provanställning i 6 månader. Visar det sig under provanställningen att du är rätt medarbetare i vårt team så övergår tjänsten efter 6 månader i en tillsvidareanställning.

Vi ser gärna att du som söker har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Är du rätt person finns det utvecklingspotential för dig i vårt företag.

Vi ser gärna kvinnligt sökande.

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Sänd in ditt CV och personliga ansökan till:

ansokningar@aspira.se

Vill du ha ytterligare information inför ansökan kontaktar du Patrik Borg på telefon 070-6336662.
Mer info
Kontaktperson Patrik Borg
Telefon +46706336662
Email Mejla Patrik Borg
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aspira.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aspira Medical AB är leverantör av medicinteknisk utrustning. Aspira Medical AB grundades 1992 och har huvudkontor i Borlänge.
Vi är verksamma inom ett flertal produktområden som medicinska gasanläggningar, operationslampor och undersökningslampor, neonatalprodukter i form av kuvöser, barnsängar, skötbordsvärmare, takhängda droppskenor med infusionsstativ, rullbara droppställningar, andningsvårdsutrustning i form av hemventilator, hostmaskin, syrgaskoncentartorer, oxygenutrustning för sjukhus i form av flödesväljare och flödesmätare, värmemadrasser för operationsbord, takhängda skärmväggar, mobila/vägghängda skärmväggar mm, hjärtstartare för sjukhus och publikt användande.