Utvecklingsingenjör Miljö & Hållbarhet till Arctic Paper Grycksbo

Utvecklingsingenjör Miljö & Hållbarhet till Arctic Paper Grycksbo

Dina arbetsuppgifter

Som miljö- och hållbarhetsingenjör kommer du att arbeta i en bred roll med stor variation på dina arbetsuppgifter. Inom ditt team finns kollegorna på teknikavdelningen som alla värdesätter ett gott samarbete och allra närmast har du en kollega som delvis delar dina uppgifter.

I den här rollen kommer du att driva företagets miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och externt. Du kommer också att arbeta med våra ledningssystem och revisioner och på det sättet förbättra vårt arbetssätt. En viktig del är att driva våra miljö- och hållbarhetsmål, samt att föreslå korrigerande åtgärder vid behov. Arbetet innebär också att se till så att verksamheten följer gällande miljölagstiftning inom vårt område, samt att ta fram underlag och sammanställa information till myndigheter och för våra olika certifieringar.
Dina kontaktytor kommer att vara både inom och utanför företaget, med t ex leverantörer, myndigheter och standardiseringsföretag. Tjänsten är tillsvidare och som utvecklingsingenjör rapporterar du direkt till tekniska chefen.

För rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med stor framtidstro och som är den största privata arbetsgivaren i Falu kommun.

Din profil

Vi söker dig som har genuint intresse och nyfikenhet för något eller några av områdena yttre miljö, hållbarhet, ledningssystem och effektiva arbetsprocesser. Du har med fördel en ingenjörsutbildning, och vi tycker det är relevant att du redan tidigare har arbetat med ett eller flera av dessa områden. Självklart behärskar du både svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Till rollen som Utvecklingsingenjör söker vi framförallt dig som är kommunikativ och samarbetsvillig och som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli drivande i vårt arbete. Du är målinriktad och kreativ i ditt problemlösande, och du tar de beslut och kontakter som arbetet kräver. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som drivkraft och engagemang i ditt arbete.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson 0708-215 318 eller anna.andersson@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2022-10-09.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 708215318
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Vill du vara med och driva Arctic Paper Grycksbo framåt mot en hållbar framtid och samtidigt förbättra vårt arbetssätt?
Vi vill nu stärka vårt utvecklingsteam och söker en utvecklingsingenjör inom miljö och hållbarhet.