IT-koordinator till Arctic Paper Grycksbo

IT-koordinator till Arctic Paper Grycksbo

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Arctic Paper finns idag experter inom de flesta områden för att driva ett pappersbruk i världsklass, men det bygger på att vi ständigt utvecklas och anpassar oss till omvärlden och det är där du kommer in i bilden. Hos oss får du en central roll där du ingår som länken mellan produktionsteknik och smarta IT-lösningar.

Inom vår IT-funktion säkerställs att vi har en pålitlig och kostnadseffektiv IT-verksamhet som möter behoven från vår industri. Du har dagliga kontakter med vår personal och underleverantörer. Du kommer att ingå i projekt som kan röra allt från vårt orderhanteringssystem till implementering av HRM-system för våra anställda. Många av våra projekt kommer från centralt håll. Din roll blir att förstå vad verksamheten efterfrågar och översätta bristerna och i viss mån, beställa lösningar från våra leverantörer.

Din profil

Du som söker har minst högskoleutbildning, gärna med inriktning mot IT, har du dessutom erfarenhet från industri är det meriterande. Erfarenhet av MES och ERP-system värdesätts. Du håller dig uppdaterad inom den tekniska utvecklingen och kan genom omvärldsbevakning föreslå nya, mer effektiva lösningar.

Som person är du initiativtagande, drivande och analytiskt intresserad, med god förmåga att kommunicera med din omgivning. Du motiveras av ständiga förbättringar och är bekväm att ha en aktiv roll i hela vår organisation. Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder en roll i ett bolag som sätter arbetsmiljö högst upp på agendan, där du får möjlighet att bidra till vår fortsatta utveckling inom ett område som har högsta prioritet.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson 0708-215 318 eller anna.andersson@clwork.se. Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2022-08-14.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0708215318
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.