Uthyrare till Klarabo

Uthyrare till Klarabo

Är du serviceinriktad, strukturerad och trivs i en roll med många kontaktytor? Då är tjänsten som uthyrare hos vår kund KlaraBo något för dig!

Om tjänsten
KlaraBo uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder med rimliga hyror. Vi förvärvar mark i tillväxtregioner och bygger sedan snabbt och enkelt kostnadseffektiva och ytsmarta egenutvecklade KlaraBo-hus. Vi kan effektivt kombinera antalet lägenheter och lägenhetsstorlekar efter kommunens behov. Med vårt flexibla byggsätt kan vi också enkelt anpassa oss till tomternas storlek och utformning. KlaraBo startade sin verksamhet 2016, har huvudkontor i Malmö och agerar över hela landet.

KlaraBo söker nu en uthyrare som ska ha ansvar för uthyrningen av bostäder i Region Mitt, där orterna Borlänge, Grängesberg, Smedjebacken, Gävle, Skokloster och Motala ingår. Resor förekommer i tjänsten, oftast över dagen. Du kommer att vara ansiktet utåt mot både hyresgäster och entreprenörer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av bostadsuthyrning, upprättning av hyresavtal, besiktningar, utlämning av nycklar, uppsägningar, visningar av lägenheter, handlägga ansökningar samt generell administration. Du ansvarar även för marknadsföring av befintliga objekt för att hålla beläggningsgraden på goda nivåer. Du har även ekonomisk uppföljning av befintliga kontrakt.

Tjänsten som uthyrare är en rekrytering vilket innebär att du kommer att anställas direkt av Klarabo. KlaraBo tillämpar 6 månaders provanställning.

Om dig
Vi söker dig som är en lyhörd problemlösare och som med hyresgästen i fokus visar engagemang och stort intresse. Du uppfattas som serviceinriktad och har ett tydligt kundfokus. Det är viktigt att du som person trivs i en bred roll med stort eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt och strukturerat och har en bra kommunikation med kunder och kollegor. Då organisation är relativt liten, är det av vikt att du är prestigelös och beredd att utföra olika arbetsuppgifter.

Du har god datorvana och kunskaper i Excel och är bra på att uttrycka dig på ett tydligt sätt i tal och skrift. Du behöver B-körkort. Mycket meriterande om du har erfarenhet som uthyrare eller förvaltare om har utbildning inom fastighetsförvaltning eller likvärdig utbildning. Stort plus om du har kunskaper i hyresjuridik och affärssystemet Vitec.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023 -70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Sista ansökningsdag 17 augusti, vi behandlar ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Uthyrare, fastighetsförvaltning, fastigheter, KlaraBo, Adecco, Borlänge, Smedjebacken, Grängesberg
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Borlänge
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://klarabo.se/
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.