Chef Transportplanering till Ragn-Sells

Chef Transportplanering till Ragn-Sells

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Vi på Adecco söker just nu efter en chef till transportplaneringen (Gruppchef Logistik) till Ragn-Sells i Borlänge. Är du en trygg ledare som trivs med stort ansvar, har förmågan att utveckla dina medarbetare och vill driva utvecklings och förändringsarbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som gruppchef kommer du att ha ansvar för utgående transportplaneringen i Sverige och ha personalansvar för en mindre grupp transportplanerare. Du kommer arbeta med utveckling och förbättring inom ditt ansvarsområde och driva förändringsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår också kontakt med transportörer, Ragn-Sells sektioner samt med kunder. Att Ragn-Sells verksamhet bedrivs effektivt och att vi nyttjar våra resurser optimalt är en självklarhet för dig. Du arbetar med uppföljning och återkoppling för att nå mål och resultat.

Om dig
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller har annan kompetens som vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet som ledare och har till fördel även haft personalansvar. Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskap inom transportplanering. Du har goda kunskaper i Office-paketet och är en van IT användare. Viktigt är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, det är meriterade om du även har ytterligare språkkunskaper. Du får gärna vara intresserad av hållbarhet, avfall och miljö.

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, gillar att planera och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har förmågan att driva förändringsarbete och är van att fatta beslut. Du är trygg i din roll som ledare, är lyhörd och känner stort engagemang för att coacha och motivera dina kompetenta medarbetare på ett positivt och inkluderande sätt. Din förmåga att bygga relationer och skapa förutsättningar för en öppen dialog, vara inlyssnande och rådgivande är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ och tydlig då många av projekten innefattar flera personer från flera olika delar av Ragn-Sells. Som person är du engagerad, modig, öppen och nytänknade. Ditt strukturerade arbetssätt, ditt driv och ansvarstagande i kombination med dina goda sociala färdigheter och din framåtanda gör att du når framgång här!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ragn-Sells och Recyclables
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2400 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.

Recyclables arbetar inom Ragn-Sells Group med att hitta avsättning och logistiklösningar återvinningslösningar för avfall som samlas på våra olika anläggningar i Sverige, Norge, Danmark och Estland, samt från andra återvinningsföretag.

Om anställningen
Tjänsten som chef till transportplaneringen är en heltidstjänst direkt hos vår kund Ragn-Sells i Borlänge. Startdatum så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Ragn-Sells erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chef, gruppchef, ledare, teamledare, transportplanering, transportledare, Ragn-Sells, Borlänge, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!