Student till uppdrag som projektadministratör

Student till uppdrag som projektadministratör

Är du studerande och letar efter ett meriterande extrajobb att lägga till på ditt CV? Här erbjuds du ett kortare uppdrag på distans som lätt kan kombineras med dina studier. Har du dessutom datorvana och intresse för administrativa uppgifter kommer du trivas bra i rollen. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker dig som är studerande till ett uppdrag som projektadministratör hos InfraKonsult i Mora AB. InfraKonsult är ett konsultföretag som inriktar sig på projektledning och administration i infrastrukturprojekt. Nu söker de en projektadministratör som kan hjälpa dem med dokumentationen i ett projekt som är i slutfasen. Arbetet är webbaserat och utförs på distans, så du arbetar hemifrån men håller kontakt med din närmsta ansvarig i form av regelbundna veckoavstämningar. Arbetet med dokumentationen beräknas ta mellan 2040 timmar, men du ges stor frihet gällande hur mycket och när du väljer att jobba.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos InfraKonsult. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig under 48 veckor, beroende på hur mycket du hinner arbeta jämte studierna. Det kan eventuellt komma in fler projekt där InfraKonsult behöver stöttning, så om båda parter är nöjda med samarbetet finns det chans till förlängning på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Din roll som projektadministratör inleds med att du introduceras för din närmsta ansvarig och till arbetsuppgifterna. Du får utbildning i det verktyg som du ska jobba i och utöver detta verktyg kommer du främst arbeta i Excel. Arbetet sker hemifrån och det enda du behöver är fast internetuppkoppling, som modem eller fiber, för att kunna jobba effektivt.

I rollen kommer du till exempel att arbeta med:
 • Insamling av dokumentation via online-program
 • Organisering av dokumentationsfiler i mappstruktur
 • Rapportera löpande till ansvarig och ha veckoavstämningar
Tjänsten passar dig som vill samla på dig meriterande arbetslivserfarenhet jämte studierna och knyta kontakter med oss på Academic Work inför framtiden.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå på minst 50%
 • Har goda kunskaper i svenska eftersom det krävs i hanteringen av dokumentation och i kommunikation med ansvarig. Du har också grundläggande kunskaper i engelska då språket kan förekomma i dokumentation och verktyg
 • Har mycket god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet och Excel
Vi ser positivt om du har förståelse för projekt och dokumentation. Kanske har du också tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du noggrann eftersom projektet befinner sig i en viktig fas som kräver detaljtänk. Du är ansvarstagande och ser till att arbetet utförs med kvalitet. Du är också självgående och har förmåga att arbeta med frihet under ansvar och driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Arbetet beräknas ta mellan 4-8 veckor
 • Lön: Timlön
 • Placering: Uppdraget är på distans och du arbetar hemifrån med hjälp av egen dator
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfraKonsults önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InfraKonsult i Mora AB är ett konsultföretag med inriktning mot projektledning och projektadminstratition. De driver och samordnar projekt med företag mot infrastruktur, däribland fiber och el/tele. De är ett nystartat bolag med ett gäng på fyra kollegor, som arbetar med befintliga projekt men också ser fram emot nya spännande uppdrag framöver.