Student som produktionsmedarbetare till Stena Recycling i Borlänge

Student som produktionsmedarbetare till Stena Recycling i Borlänge

Studerar du på eftergymnasial nivå och söker ett extrajobb utöver dina studier? För dig med hjullastar- samt truckkörkort finns nu chansen att arbeta med återvinning av plast och papper hos Stena Recycling! Här får du arbeta i produktionen på en arbetsplats med stark sammanhållning och mycket skratt.

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionsmedarbetare till Stena Recycling. I produktionen arbetar en grupp på tre personer med återvinning av papper och plast som samlas in från kunder inom industrin -samt handelssektorn. Dagarna startar med ett morgonmöte där ni utvärderar gårdagen samt planerar vad som ska köras under dagen, därefter kan arbetet variera mellan tre olika positioner i produktionen.

Se mer om Stena Recyclings verksamhet i videon nedan:

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stena Recycling. Uppdraget kommer under terminerna att vara på deltid samt heltid under sommaren. Det finns goda möjligheter att arbeta kvar på uppdraget under hela din studietid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare kommer du arbeta med återvinning av papper och plast genom att packa materialen i en press. Du får till en början växla mellan två olika positioner - en där du har hand om att lägga material till pressen och en där du plockar av de pressade balarna och lastar in dessa i lastbilar. Det finns även en position som fungerar som en allt-i-allo som exempelvis planerar raster, tar emot inkommande bilar och sorterar papper, där du får arbeta när du fått mer erfarenhet. Oavsett position förväntas du hoppa in där det behövs och exempelvis städa upp.

Du kommer till exempel att:
 • Köra hjullastare och motviktstruck
 • Lägga i material i pressen
 • Köra ut balar av materialet som pressats
Tjänsten passar dig som vill arbeta extra hos Stena Recycling på lång sikt. Du vill vara en del av en tight arbetsgrupp och ser verkligen värdet i det arbete som Stena Recycling utför.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå med minst 1,5 kvar av din utbildning.
 • Har hjullastar- och truckkörkort för motviktsstruck (B1).
 • Talar obehindrad svenska och engelska, då kommunikation med kollegor och kunder sker på båda språken.
I den här processen kommer vi att gå mycket efter personlighet. Vi söker dig som har god struktur, har lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös och hjälpsam. Du bör även vara stresstålig och hålla dig lugn i stressade situationer då säkerheten alltid går först. För att få ihop både arbete och skola samt för att kunna hoppa in på pass med kort varsel söker vi även dig som är flexibel.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extra vid behov mellan måndag - fredag, exempelvis vid ledighet eller sjukdom hos den ordinarie personalen samt sommarjobb. Du kan arbeta både hel- och halvdagar.
 • Placering: Borlänge.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stena Recyclings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Stena Recyclings värld är ingenting förbrukat. De samlar in allt tänkbart restmaterial som uppstår från både verksamhet och produktion. De förädlar materialen och låter dem leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi. På så vis gör de återvinning till en hållbar affär för kundföretagen samtidigt som de tillsammans hjälps åt att maximera en återanvändning av jordens ändliga resurser. Företagskulturen präglas av stor innovationskraft, nyfikenhet och ambition att driva utvecklingen i branschen. De är aldrig riktigt nöjda och slår sig inte till ro, utan jobbar kontinuerligt med att utveckla lösningar som möter dagens och förväntade behov i framtiden.