Projektingenjör till Trafikverket Borlänge

Projektingenjör till Trafikverket Borlänge

Har du nyligen tagit ut en ingenjörsexamen och är intresserad av att arbeta som Projektingenjör hos Trafikverket? Vi söker dig med ett starkt intresse för infrastruktur och som vill applicera dina akademiska kunskaper i ett praktiskt sammanhang. Om detta låter som ditt nästa karriärmässiga kliv ser vi varmt fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till ett projekt som ska bidra med förutsättningar till en djupare insikt i hur störningar uppstår i gränssnittet mellan infrastruktur och fordon i tågskyddssystemet. Arbetsgruppen arbetar för att skapa möjligheter att fatta beslut med bästa möjliga effekt och förutsättningar för ett mer proaktivt förhållningssätt till underhåll, arbetssätt och processer för att på så vis förebygga störningar i tågtrafiken.

Du erbjuds

I din roll som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter. För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du få möjligheten att vara med i början av projektet och därmed följa det från start till slut. Du kommer ha mycket kontakt med andra funktioner, både internt inom Trafikverket men även externt med andra aktörer för att tillsammans identifiera och hitta potentiella utmaningar och lösningar. Här erbjuds även en möjlighet till att arbeta självständigt och planera upp sina arbetsdagar. Trafikverket ser gärna att du som person ska trivas med att arbeta flexibelt och ha en förståelse för att det är många saker som samverkar och vilka konsekvenser och effekter eventuella ändringar kan ge i organisationen, både positiva som negativa.

Du kommer bland annat:
 • Samordna och boka in möten, samt medverka på dessa
 • Vara en samlande länk mellan både interna och externa kontakter
 • Leta efter information i diverse system för att identifiera eventuella problemområden
 • Stötta upp i diverse administrativa uppgifter
Vi söker dig som
 • Har en uttagen högskoleexamen om minst 180hp inom samhällsbyggnad, ingenjörsexamen (Examensbevis behöver uppvisas)
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska eftersom det förekommer kontakt och dokumentation på båda språken.
 • Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
 • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av projektbaserat arbete, alternativt erfarenhet av arbete inom vägunderhåll, järnväg eller annat relevant område

Du som person:
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Problemlösande
 • Självgående
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Borlänge
Rekryteringprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se