Projektadministratör till Trafikverket

Projektadministratör till Trafikverket

Har du administrativa färdigheter och ett tekniskt intresse? Som projektadministratör kommer du arbeta i spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur inom brobygge i Sverige. Vi söker dig som trivs i en administrativ och strukturerad arbetsroll som innefattar en hög grad av eget ansvar. Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en Projektadministratör till kontoret i Borlänge, mer specifikt enheten investering och ett team med specialister. Till tjänsten får du också ett kompetenspaket från Academic Work innehållande utbildningsmoment inom allt från projektledning till presentationsteknik och målsättningsworkshops.

Arbetet innebär att du får arbeta och administrativt stötta tekniska specialister och samtidigt en möjlighet att lära dig allt inom bro- och anläggningsbranschen.

Trafikverket fokuserar på samhällsutveckling samt att dagligen utveckla och förvalta infrastrukturen i Sverige med målsättningen att underlätta framkomligheten.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du arbeta med att dokumentera inkommande ärenden. Du kommer att ansvara för ärendehantering och att alla ärenden fördelas i tid för att fastställa projektens framfart. Rollen är vital för enheten för att se till att inga projekt stannar av på grund av administration och för att ge specialisterna bästa möjliga förutsättningar att prestera och leverera i tid. Denna roll erbjuder dig möjligheten att vistas i en utvecklande miljö med mycket eget ansvar. Det kommer vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i samband med din anställning också startar ett utbildningsprogram hos Academic Work som inleds med en grundlig introduktion och där du sedan får varva praktik med teori.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot och administrera ärenden avseende utformning och dimensionering av broar och tunnlar (d.v.s byggnadsverk) i en kontraktsbunden process.
  • Föra dialog med leverantörer som skickat in ofullständiga ärenden för att få in rätt information.
Vi söker dig som

Har god administrativ erfarenhet, gärna med en teknisk inriktning och/eller är högskoleingenjör med inriktning mot anläggning. Din kunskap kan vara anskaffad genom eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift eftersom det förekommer regelbunden kontakt och dokumentation i språket.
  • Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-programmen Excel, Word och Outlook.
Det är meriterande om du har erfarenhet av administration från bygg- och anläggningsbranschen, underhållsverksamhet eller statlig verksamhet, men detta är inget krav för tjänsten. Vidare är det meriterande om du har kunskap och intresse om anläggningsteknik samt intresse för broar och tunnlar.

Som person är du kommunikativ och det faller sig naturligt för dig med samarbete och att skapa goda relationer, både internt och externt. Du har förmåga att skapa en helhetssyn i arbetet och kan självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt. Du kommer att ha en viktig roll i ärenden avseende kontroll för byggnadsverk bro och tunnel som kräver administrativ struktur och dokumenthantering. Därför är det även viktigt att du är noggrann, strukturerad och ordningsam som person.

Övrig information
  • Start: Omgående men hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Borlänge
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikverkets uppgift är att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom allt detta kan du vara med och bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Både stadsmiljöer och landsbygd kan utvecklas när transportmöjligheterna är anpassade till människors behov.