Projektadministratör till Trafikverket

Projektadministratör till Trafikverket

Är du en fena på kommunikation och en sann förespråkare för "ordning och reda"? Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som Projektadministratör hos Trafikverket där du kommer arbeta i spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur! Uppdraget är en möjlighet för dig, som befinner dig i början av karriären, att få en unik inblick i Trafikverket och samla på dig värdefull kompetens inför framtiden!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en Projektadministratör till deras IT-avdelning.

Trafikverket är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik samt luft- och sjöfart. Vår kund fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige. Du kommer arbeta i ett internt projekt gällande regelverk som kommer att användas av hela Sveriges järnvägsbransch!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och behovet finns.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett internt projekt gällande anpassat regelverk som kommer att användas av hela järnvägsbranschen i Sverige. Projektet gäller regelverk inom Tele och IT som krävs för väg- och järnvägsdriften. Som Projektadministratör kommer du att bistå med administrativt stöd, där fokus är att stötta specialisterna i deras dagliga arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

* Samordna tekniska dokument genom att se helheten och samtidigt kunna strukturera upp dokumenten på ett lättförståeligt samt lätthanterlig sätt

För att kunna genomföra dina arbetsuppgifter kommer du introduceras och samarbeta med dina kollegor på Trafikverket. Arbetet med dokumentationen gällande regelverk kommer att ge dig en inblick i organisationen och värdefull kompetens inför din framtida karriär!

Vi söker dig som
  • Högskoleexamen inom relevant område som exempelvis industriell ekonomi, IT, kommunikation eller övriga ingenjörsutbildningar.
  • Trivs i en administrativ roll och innehar en god kommunikativ förmåga
  • Goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du även behärskar engelska
Det administrativa arbetet kommer utföras i kravdatabasprogrammet Doors NG och det är meriterande om du har erfarenhet av det eller liknande program sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntligt. Du trivs med att skapa struktur och är en sann vän av ordning! Du är därmed strukturerad och kan planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du har förmågan att se helheten vilket är avgörande för att kunna skapa strukturen gällande dokumenthanteringen. Du trivs med samarbete eftersom du regelbundet kommer arbeta med att hjälpa och avlasta dina kollegor!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid och 6 månader framåt
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Borlänge
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikverkets uppgift är att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom allt detta kan du vara med och bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället.