Lokalvårdare till ISS Facility Services

Lokalvårdare till ISS Facility Services

Nu söker vi dig som är student och vill arbeta som lokalvårdare för ISS Facility Services. I rollen som lokalvårdare ansvarar du för städningen hos ett av företagets större kunder och tillsammans med dina kollegor levererar ni service i världsklass. Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

ISS Facility Services är ett tjänsteföretag med visionen att leverera en serviceupplevelse som hjälper deras kunder att nå sina mål. ISS Facility Services finns på ett flertal orter runt om i landet och deras kunder varierar i storlek. Nu söker vi fyra medarbetare som ska stötta det befintliga teamet i Borlänge. Tillsammans med dina kollegor från Academic Work kommer ni att ansvara för städningen under främst lördagar hos en av ISS Facility Services större kund. Du kommer att arbeta två lördagar i månaden med arbetstiderna 07.00-16.00, du förväntas även arbeta extra kring julveckorna.

Du erbjuds
  • Ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av dina studier
  • En dedikerad konsultchef som hjälper och guidar dig genom hela anställningen
Detta är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ISS Facility Services. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med en kollega kommer ni att ansvara för städningen hos en av ISS Facility Services kund i Borlänge. Ni kommer att ansvara för städning i olika delar av verksamhetens lokaler, bland annat omklädningsrum, toaletter, styrhytter, kontorsutrymmen etc. Tillsammans med din kollega kommer ni överens om hur ni delar upp arbetet under dagen, därför ställs det krav på att du har en god samarbetsförmåga. Tjänstebil, kläder och tillhörande städutrustning kommer ISS Facility Services att bistå med.

För att komma in i rollen på bästa sätt kommer du till en början att gå bredvid en erfaren kollega. Du kommer även att få genomföra webbbaserade utbildningar som innehåller information om bland annat ergonomi vid städning, utrustning samt rutiner och regler som gäller vid arbetsplatsen.

Vi söker dig som
  • Studerar minst 50% på högskola/universitet med minst 1,5 år kvar av dina studier då vi ser långsiktigt på denna tjänst
  • Har B-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska både tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare.

Som person är du...
  • Noggrann
  • Samarbetsvillig och serviceinriktad
  • Ansvarstagande
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, ca två lördagar i månaden.

Placering: Borlänge

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS Facility Services önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om ISS Facility Services och deras arbete på deras hemsida.