Broprojektör till Norconsult i Borlänge

Broprojektör till Norconsult i Borlänge

I nyrenoverade lokaler i centrala Borlänge sitter Norconsult som har siktet inställt på tillväxt. Då satsningar görs inom området för infrastruktur står de nu inför en spännande framtid där de ska bli fler. Är du utbildad ingenjör och vill bli expert inom broprojektering så har du nu möjligheten att ta del av gedigen kompetens inom företaget.

Information om uppdraget

Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhälls-planering och projektering. Med ett helhets-perspektiv och tydlig miljöprofil hjälper de sina kunder att lyckas på resan från vision till verklighet.

Kontoret i Borlänge består i dag av 15 medarbetare som nu välkomnar juniora ingenjörer i syfte att utvidga affärsområdet infrastruktur. Med senior kompetens på plats satsar de nu på att ta in nya förmågor som har en stor nyfikenhet inom broprojektering.

Arbetsuppgifter

Som broprojektör arbetar du i tätt samarbete med andra tekniker inom företaget. Ditt ansvarsområde är att kartlägga vad beställaren önskar för att sedan projektera och komma med lösningsförslag. Vanligtvis arbetar du i mindre grupper och har gediget stöd i mycket erfarna kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Samla in information och granska fakta inför projektering
 • Du kommer att arbeta i NovaPoint
 • Du kommer att använda 3D-program så som Revit och Tekla
Vi söker dig som
 • Är utbildad högskoleingenjör inom ett teknisk område. Vi ser gärna att du har en utbildning inom byggteknik eller Väg och Vatten.
 • Har ett tekniskt intresse och vill specialisera dig inom bro och infrastruktur
 • Har kunskap i program för 3D-ritningar
 • Har kunskap i BIM
 • Har goda kunskaper i svenska då all kundkontakt sker på svenska
Som person är du:
 • Initiativtagande
 • Självgående
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norconsults önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.