Administratörer till Stena Recycling i Borlänge!

Administratörer till Stena Recycling i Borlänge!

Nu finns chansen att börja arbeta deltid i en administrativ roll hos ett företag som är i framkanten av återvinnings- och avfallsbranschen. Om du trivs med att arbeta administrativt och leverera god service är du Stena Recycling i Borlänges nästa administratör. Välkommen in med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker två administratörer på deltid till Stena Recycling i Borlänge. Du kommer att bli en del av Stena Recyclings team i Borlänge som i dagsläget består av 12 personer. Teamet har en härlig gemenskap och de värdesätter att ha roligt på jobbet! Du kommer tillsammans med teamet på administrationsavdelningen att hantera all administration och agera som en stöttepelare till de befintliga kollegorna. För att komma in i arbetet på bästa sätt kommer du till en början att få en heldags introduktion och sedan kommer du att gå bredvid en kollega för att lära dig mer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stena Recycling. Uppdraget kommer att vara på deltid och övergå till heltid under sommaren, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att stötta upp och arbeta tillsammans med de andra kollegorna på den administrativa avdelningen. Rollen som administratör innebär att du både kommer att arbeta administrativt samt generera högklassig service till Stena Recyclings kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera in -och utvägningar av material
 • Hjälpa kunder via telefon och mail med bokningar och hämtningar av avfall
Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola eller universitet med minst 1,5 år kvar av studierna
 • Har god IT-vana och behärskar Office-programmen väl
 • Kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken förekommer dagligen i arbetet
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av administrativt arbete
 • Har erfarenhet från åkeribranschen
Som person är du positiv, glad och serviceinriktad. Du levererar en god service gentemot kunder och är mån om att göra dem nöjda. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är även en problemlösare som gillar att ta initiativ för att lösa olika situationer och problem som dyker upp under dagen. Du som söker är helt enkelt klippt och skuren för en administrativ roll där kundservice även står i fokus!

Övrig information
 • Start: Januari/februari
 • Omfattning: Deltid 1-2 dagar i veckan
 • Arbetstider: 7-16, halvdagar kan också vara okej
 • Lön: Enligt kollektivavtal
 • Placering: Borlänge
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stena Recyclings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling startade år 1939 och utvecklades succesivt. 1972 delades verksamheten upp i två bolag: Stena Metall och Stena Line. Under de kommande decennierna växte verksamheten kraftigt, bland annat genom bolagsförvärv. 1999 köptes Gotthard Nilsson-gruppen, vilket fördubblade verksamheten på den svenska marknaden. Åtta år senare fusionerades fyra bolag till ett Stena Recycling AB. Genom att kombinera bredd med specialistkompetens har de sedan dess drivit utvecklingen av innovativa återvinningslösningar för metall, järn, plast, papper, farligt avfall och andra tänkbara material. De har idag ett stort och ständigt växande utbud av återvinningstjänster.