Automationsingenjör

Automationsingenjör

Ibland måste man ta ett steg uppåt eller framåt för att få nya perspektiv. Nya tankar och ny energi. Välkommen till oss och upptäck en arbetsplats fylld av nya kollegor, möjligheter och utmaningar. Vi välkomnar dig som kollega inom el och automation!

Till vår grupp inom Mekanik, Automation och Hälsa & Säkerhet i Borlänge söker vi dig som är automationsingenjör: Det du kan komma att arbeta med i denna roll är:
  • Elkonstruktion
  • PLC-programmering
  • DCS-programmering
  • Uppdragsledning/delprojektledning/konstruktionsledning inom ovanstående
Du får möjlighet att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna specialister med stort kontaktnät bland branschens viktigaste kunder.

Vem är du?
  • Du som söker har en teknisk utbildning på gymnasie-, högskolenivå eller motsvarande.
  • Du har tidigare erfarenhet från el och automation från process-, kraft- och/eller tillverkningsindustri eller motsvarande.
  • Du triggas av vara konsult, uppskattar att arbeta med nya människor i olika team och med trivs med omväxling.
  • Du har mycket kontakt med kunder och kollegor, därmed behövs goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal.
  • Resor ingår som en naturlig del i tjänsten vilket innebär att körkort är ett krav.
Är du hemvändare? Eller för dig som vill flytta till Dalarna har vi viss möjlighet att hjälpa till med att hitta bostad. Välkomna!

Vi erbjuder

Du kommer att tillhöra en av våra affärsinriktningar Industrial Engineering. Här erbjuder vi det mest kompletta serviceutbudet inom industriell teknik i Norden. Vi levererar varor och tjänster inom El, Automation, Instrument, Mekanisk konstruktion och Industrial IT.

Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, ÅF-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m.

Vi är inkluderande gäng och samarbetar över organisationsgränser för att uppnå det bästa resultatet! Gå gärna in och kika hur några av våra anställda beskriver ÅF. http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/mot-vara-anstallda/

Din roll och utveckling leds av dig! Det finns utrymme att anpassa rollen efter dina erfarenheter och det är du själv som sätter målen vart du vill framåt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Rekryteringen sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter för frågor

Sektionschef Rolf Holmqvist
010- 505 26 31
rolf.holmqvist@afcsonult.com

Rekryteringsansvarig Madelene Holm
010- 505 03 51
madelene.holm@afconsult.com
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/din-karriar-pa-af/
Sista ansökningsdag 26 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.