Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Tony Forsberg
Email
Telefon
Sveriges Fiskevattenägareförbund söker förbundsassistent

Är du en metodisk, noggrann och lösningsfokuserad person som trivs när arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan den nya tjänsten som förbundsassistent hos Sveriges Fiskevattenägareförbund passa dig. Sök redan idag då vi använder oss av löpande urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som förbundsassistent fyller du en viktig funktion där du kommer att ansvara för, och arbeta med, fiskerätt.se vilken är förbundets nya digitala tjänst för uppdatering av fiskerättsförteckningar. Tjänsten innebär löpande kontakter och dialoger med förbundets medlemsföreningar, utöver det så ingår även ett löpande kansli- och resursarbete inom förbundet i samråd med förbundsdirektören.

Vi söker dig som
· Har en god datorvana samt vana av registerhantering.
· Har en kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
· Kan läsa, förstå och analysera historiska dokument och register.
· Har lätt för att skapa kontakter och relationer.
· Har en god kunskap om enskild fiskerätt och förvaltningsformer för enskilda fiskevatten.

Och det är meriterande om du har
· Erfarenhet av ägarrättsliga frågor.
· Intresse av fiskefrågor och för landsbygdens enskilda fiskevatten.
· Erfarenhet av administrativt arbete i en mindre organisation.
· Ett intresse för landsbygdens näringar och skogs- och lantbruksfastigheter.

I övrigt krävs det att du har en eftergymnasial utbildning, är flytande i svenska både i tal och skrift samt har B-körkort.

Befattningen är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning. Tillträde under början av 2024. Placeringsort är öppen för diskussion, förbundskansliet är beläget i Borgholm på Öland.

Vid frågor om tjänsten och tjänstens innehåll kontakta förbundets samordnare avseende fiskerätt.se Thomas Lennartsson på telefon 0702-70 83 24 alternativt förbundsdirektör Tony Forsberg på telefon 0722-14 08 69.

Skicka ansökan med personligt brev och cv till tony.forsberg@vattenagarna.se senast den 20 december. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök redan idag!

Läs mer om vår verksamhet på www.vattenagarna.se samt på www.fiskeratt.se.
Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter www.vattenagarna.se/personuppgiftspolicy
Sveriges Fiskevattenägareförbund logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges
Fiskevattenägareförbund är en rikstäckande intresseorganisation för landets ägare och förvaltare av enskilda fiskevatten. Sveriges Fiskevattenägareförbund har direktanslutna medlemmar i hela landet, bland annat över 600 fiskevårdsområdesföreningar. I medlemskåren finns även många kust- och insjöfiskare, vattenbrukare och fisketurismföretagare som bedriver näringsverksamhet med stöd av fastigheternas enskilda fiskerätt. Förbundets kärnverksamhetutgörs av näringspolitisk bevakning, medlemsrådgivning och medlemsservice samt föreningsadministration.


Förbundet
äger och driver den nya digitala tjänsten fiskerätt.se där fiskevårdsområdesföreningar och samfällighetsföreningar erbjuds hjälp med att uppdatera sina fiskerättsförteckningar.
http://www.vattenagarna.se