Platschef till Naturstenskompaniet i Sandvik på Öland

Platschef till Naturstenskompaniet i Sandvik på Öland

Om Företaget

Naturstenskompaniet ingår i A P Stengruppen, Sveriges största företagsgrupp specialiserad på naturstensprodukter. Egna stenbrott för graniter i nordöstra Skåne och kalksten på Öland kompletteras med importerade stensorter. Detta gör oss till en komplett leverantör av anläggnings- och byggnadssten. Vår samlade kunskap om sten har överförts i generationer och är en garant för att vi kan uppfylla våra kunders förväntningar, oavsett om vi tillverkar stenen själva eller importerar den. Vår kunskap om tillverkning garanterar också att våra importerade produkter tillverkats enligt gällande arbetsmiljökrav. Vi kontrollerar att våra leverantörer följer vår uppförandekod, Code of Conduct.

Mer information om Naturstenskompaniet finns på www.naturstenskompaniet.se

Dina arbetsuppgifter

Då vår nuvarande platschef vid produktionsenheten i Sandvik på Öland kommer att sluta sin anställning nu i sommar söker vi nu hans ersättare. Du som söker skall vara med att bidra till fortsatt utveckling av enheten och kommer att ha följande ansvar/arbetsuppgifter.
 • Resultat- och budgetansvar
 • Ansvar för övergripande produktionsfrågor
 • Personalansvar
 • Rekrytering av personal
 • Utveckling av personal
 • Rehabilitering av personal
 • Avveckling personal
 • Inköpsansvar för råmaterial och förnödenheter
 • Ansvar för kvalitet och kvalitetsutveckling
 • Övergripande drifts- och underhållsansvar
 • Initiera och driva utvecklingsprojekt
 • Ansvar över investeringar
 • Ansvar för inre och yttre miljö
 • Myndighetskontakter i tillstånds- och miljöfrågor
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom teknik. Du har minst 3 - 5 års erfarenhet av en liknande roll och du har erfarenhet från produktion och planering och dess system, gärna från byggmaterialindustrin.

Du kommer att ha personalansvar för ca 25 personer vilket gör att du naturligtvis har erfarenhet av personalledning sedan tidigare. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du som person
Som vår nya platschef är det viktigt att du är tydlig och ödmjuk i ditt ledarskap. Kunskap och erfarenhet av produkterna finns inom företaget, viktigt att lyssna på den och att samtidigt se möjligheterna och att lyckas vidareutveckla helheten. Viktigt är också att man är intresserad av den direkta produktionen och dess flöden.

Din placering blir i Sandvik på Öland. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos Naturstenskompaniet.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval, senaste ansökningsdag är 25 juni 2018.
Du söker tjänsten på www.wikan.se

För mer information kontakta rekryteringskonsult Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter drygt 300 Msek och har omkring 750 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Mer info
Kontaktperson Kjelle Rutzell
Telefon 0455-61 27 01
Område Borgholm
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vårt kontor i Blekinge ligger i Karlskrona. Vi kan personal.

Vi söker nu till vår kund Naturstenskompaniet en Platschef med placering i Sandvik på Öland.