Mekaniker

Mekaniker

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker / servicetekniker till vår anläggning i Färjestaden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är i dagsläget 8 anställda i Färjestaden och är nu i behov av en ny talang. Vår arbetsplats präglas av närhet och samverkan.

Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Arbetet sker i samråd med vår verkmästare Fredrik.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:
  • En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
  • Kunskap inom el/hydraulik är meriterande.
  • Datorvana.
  • Körkort, lägst B.
  • Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
Du tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar - så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken.

Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Färjestaden. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2022-05-22. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Närenbäck, Verkmästare, på tfn 072-2239679.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Närenbäck
Telefon 072-2239679
Område Borgholm
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://lantmannen.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.