Till Poolbaren söker vi Bar- och köksbiträden - Sommarjobb

Till Poolbaren söker vi Bar- och köksbiträden - Sommarjobb

Vi söker dig som är glad, engagerad och har ett brinnande sälj- och serviceintresse. Du har även hög stresströskel och ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du prioriterar rätt saker. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete om du är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar.

Arbetet består av att arbeta i vår Poolbar, som ligger vid vårt poolområde och nära reception och minilivs, vid Kapelluddens Camping.
Poolbaren kommer erbjuda frukostbuffé från tidig morgon, samt enklare lunchrätter och cafémat såsom smörgås och kaffebröd, glassförsäljning m m. Vi har även tillstånd för öl och vin. Du är med vid beställningar, ser till att det är rent och snyggt på arbetsstället, plockar fram varor och dukar upp frukostbuffé tar hand om disk och plockar av bord samt diskar och städar. Eftermiddag och kvällstid, serverar du enklare mat, såsom pizza och grillrätter m m. Hela "teamet" hjälps mer eller mindre åt med alla sysslor i Poolbaren.
Vissa tider vara behjälplig i vår minilivs som ligger vägg i vägg.

För att söka tjänsterna bör du ha följande kvalifikationer;

- Gillar att jobba med människor, är positiv, är en god kamrat, gillar att jobba självständigt och i grupp, har öga för detaljer och att det skall vara rent och snyggt på arbetsplatsen, delar företagets värderingar och gillar att jobba i högt tempo. Som person är du lösningsorienterad och ansvarstagande och du sätter stort värde på att leverera goda resultat dagligen.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, och kassavana. Kommer du dessutom från en säljkultur, är driven och prestigelös är du helt rätt för jobbet.

Arbetets varaktighet
Vecka 25-32 alternativt med varierande arbetstid 80-100% på rullande schema. Ansvarig person börjar 1 juni.

Förkunskaper

Har jobbat i barservering/café/ restaurang tidigare. Ansvarig för Poolbaren skall ha erfarenhet från liknande tjänst tidigare. Som ansvarig bör du ha erfarenhet av beställningar, mathantering och dryckeskunskap. Som kock skall du ha erfarenhet att laga enklare grillrätter och pizza.

Lön;
Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt VISITA

Hur jag ansöker:
Maila din ansökan med CV och personligt brev till info@kapelludden.se . Ansökningarna behandlas löpande. Vi ser fram emot just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hans
Email Mejla Hans
Område Borgholm
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Borgholms Campingar som består av Kapelludden Camping & Stugor, Köpingbaden samt Grönhags Camping ett familjeägt campingföretag i Borgholm sedan 1981. Grönhags Camping samt Köpingbaden ingår i bolaget sedan 2017. Första campinggästerna kom till Kapelludden redan 1939. Totalt uppnår vi ca 120.000 gästnätter på alla tre, med ett 40 tal stugor, och ca 750 campingtomter. Till detta driver vi även Borgholms Badhus med 25 m bassäng, och med tillhörande gym, samt utomhuspool, sedan 2001. Vi omsätter ca 30 miljoner och har 15 årsanställda och på sommarsäsongen är vi ca 70 st medarbetare. Campingarna är några av de mest välbesökta på Öland.För mer information;
Besök våra hemsidor, www.kapelludden.se, www.gronhagscamping.se, www.kopingbaden.se , samt www.borgholmsbadhus.se.