Sommarjobb Vaktmästare/Campingvärd

Sommarjobb Vaktmästare/Campingvärd

Som vaktmästare på Borgholms Campingar är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både "on och off stage". Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron och har sinne för detaljer. Som vaktmästare hjälper du både gäster och medarbetare med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i stugbyarna och på campinganläggningen.

För att söka tjänsten bör du ha följande kvalifikationer;
-Gillar att jobba med människor, är positiv, är en god kamrat, gillar att jobba självständigt och i grupp, har öga för detaljer och att det skall vararent och snyggt på arbetsplatsen, delar företagets värderingar och gillar att jobba i högt tempo. Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och ansvarstagande och du sätter stort värde på att leverera goda resultat dagligen. Du är lite av en allkonstnär, du har ett tekniskt intresse och är duktig på att snickra, laga och reparera saker. Delar av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll. För att kunna besvara frågor från gäster samt läsa skriftliga instruktioner behöver du ha minst grundläggande kunskaper i svenska och engelska.

Arbetets varaktighet

Vecka 25-32 med varierande arbetstid 80-100% på rullande schema

Förkunskaper
Inga förkunskaper. Du får utbildning på plats för att sköta och utföra de rutiner som behövs.

Lön; Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt VISITA

Hur jag ansöker: Maila din ansökan med CV och personligt brev till info@kapelludden.se Ansökningarna behandlas löpande. Vi ser fram emot just din ansökan!

sökord: extrajobb
Mer info
Email Mejla Kapelludden AB
Område Borgholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Borgholms Campingar som består av Kapelludden Camping & Stugor, Köpingbaden samt Grönhags Camping ett familjeägt campingföretag i Borgholm sedan 1981. Grönhags Camping samt Köpingbaden ingår i bolaget sedan 2017. Första campinggästerna kom till Kapelludden redan 1939. Totalt uppnår vi ca 120.000 gästnätter på alla tre, med ett 40 tal stugor, och ca 750 campingtomter. Till detta driver vi även Borgholms Badhus med 25 m bassäng, och med tillhörande gym, samt utomhuspool, sedan 2001. Vi omsätter ca 30 miljoner och har 15 årsanställda och på sommarsäsongen är vi ca 70 st medarbetare. Campingarna är några av de mest välbesökta på Öland.För mer information;
Besök våra hemsidor, www.kapelludden.se, www.gronhagscamping.se, www.kopingbaden.se , samt www.borgholmsbadhus.se.