Sommarjobb Städvärd

Sommarjobb Städvärd

Som städvärd ansvarar du för att våra gäster får en fantastisk upplevelse i våra servicehus och stugor. Du städar självständigt och säkerställer att allt är i ordning, på plats och skinande rent. I rollen som städvärd är du en viktig ambassadör för våra campingar och i rollen ingår även att svara på frågor från de gäster som du möter under dagen.

För att söka tjänsten bör du ha följande kvalifikationer;

- Gilla att jobba med människor, vara positiv, vara en god kamrat, gilla att jobba självständigt och i grupp, ha öga för detaljer och att det skall
vara rent och snyggt på arbetsplatsen, dela företagets värderingar och gillar att jobba i högt tempo. Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och ansvarstagande och du sätter stort värde på att leverera goda resultat dagligen. Då en del av arbetsuppgifterna innehåller lyft så ser vi gärna att du har en god fysisk grundkondition. För att kunna besvara frågor från gäster samt läsa skriftliga instruktioner behöver du ha minst grundläggande kunskaper i svenska och engelska.

Arbetets varaktighet

Vecka 25-32 med varierande arbetstid 80-100% på rullande schema

Förkunskaper
Inga förkunskaper. Du får utbildning på plats för att sköta och utföra de rutiner som behövs.

Lön; Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt visita

Hur jag ansöker:
Maila din ansökan med CV och personligt brev till info@kapelludden.se Ansökningarna behandlas löpande. Vi ser fram emot just din ansökan!

sökord: extrajobb
Mer info
Kontaktperson Hans
Email Mejla Hans
Område Borgholm
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Borgholms Campingar som består av Kapelludden Camping & Stugor, Köpingbaden samt Grönhags Camping ett familjeägt campingföretag i Borgholm sedan 1981. Grönhags Camping samt Köpingbaden ingår i bolaget sedan 2017. Första campinggästerna kom till Kapelludden redan 1939. Totalt uppnår vi ca 120.000 gästnätter på alla tre, med ett 40 tal stugor, och ca 750 campingtomter. Till detta driver vi även Borgholms Badhus med 25 m bassäng, och med tillhörande gym, samt utomhuspool, sedan 2001. Vi omsätter ca 30 miljoner och har 15 årsanställda och på sommarsäsongen är vi ca 70 st medarbetare. Campingarna är några av de mest välbesökta på Öland.För mer information;
Besök våra hemsidor, www.kapelludden.se, www.gronhagscamping.se, www.kopingbaden.se , samt www.borgholmsbadhus.se.