Sommarjobb Bokning/försäljning

Sommarjobb Bokning/försäljning

Vi söker dig som är glad, engagerad och har ett brinnande sälj- och serviceintresse. Du har även hög stresströskel och ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du prioriterar rätt saker. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete om du är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar.

Vi säljer och bokar våra produkter via onlinebokningar, inkommande och utgående telefoni samt mail. Avstämningar av inkommande bokningar, Men framförallt arbetar du även aktivt med merförsäljning i det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna består även bland annat av gästmottagning, in- och utcheckning, informationsservice och kassahantering.

För att söka tjänsten bör du ha följande kvalifikationer;
  • Gilla att jobba med människor, vara positiv, vara en god kamrat, gilla att jobba självständigt och i grupp, ha öga för detaljer och att det skall vara rent och snyggt på arbetsplatsen, dela företagets värderingar och gillar att jobba i högt tempo. Som person är du lösningsorienterad och ansvarstagande och du sätter stort värde på att leverera goda resultat dagligen.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, goda datakunskaper samt erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter. Kommer du dessutom från en säljkultur, är driven och prestigelös är du helt rätt för jobbet.

Arbetets varaktighet

Vecka 25-32 med varierande arbetstid 80-100% på rullande schema

Förkunskaper

Inga förkunskaper. Du får utbildning på plats för att sköta och utföra de rutiner som behövs.
Meriterande om du har jobbat med försäljning och bokning tidigare och har ett campingintresse.

Lön;
Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt VISITA

Hur jag ansöker: Maila din ansökan med CV och personligt brev till info@kapelludden.se . Ansökningarna behandlas löpande. Vi ser fram emot just din ansökan!

sökord: extrapersonal
Mer info
Email Mejla Kapelludden AB
Område Borgholm
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Borgholms Campingar som består av Kapelludden Camping & Stugor, Köpingbaden samt Grönhags Camping ett familjeägt campingföretag i Borgholm sedan 1981. Grönhags Camping samt Köpingbaden ingår i bolaget sedan 2017. Första campinggästerna kom till Kapelludden redan 1939. Totalt uppnår vi ca 120.000 gästnätter på alla tre, med ett 40 tal stugor, och ca 750 campingtomter. Till detta driver vi även Borgholms Badhus med 25 m bassäng, och med tillhörande gym, samt utomhuspool, sedan 2001. Vi omsätter ca 30 miljoner och har 15 årsanställda och på sommarsäsongen är vi ca 70 st medarbetare. Campingarna är några av de mest välbesökta på Öland.För mer information;
Besök våra hemsidor, www.kapelludden.se, www.gronhagscamping.se, www.kopingbaden.se , samt www.borgholmsbadhus.se.