Bistropersonal till First Camp Löttorp

Bistropersonal till First Camp Löttorp

Vill du servera en upplevelse att minnas? Är du serviceminded och brinner för kundkontakt? Vill du ha möjlighet att bli en del av ett härligt team på First Camp Löttorp på Öland?
Sök då denna roll!

Om tjänsten
First Camp Bistro är en av Sveriges största privatägda restaurang och underhållningskedjor. Varje sommar serveras hundratusentals gäster en måltid som de aldrig glömmer.
Din främsta arbetsuppgift är att vara en del av bistron. I arbetet ingår tillagning av enklare maträtter, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Men du måste vara beredd på att din arbetsplats kommer att vara full av aktivitet, för på kvällarna showas det för gästerna tillsammans med aktivitetsteamet. Det sjungs, dansas och skrattas samtidigt som gästers njuter av maten och drycken du serverar.
På First Camp finns tydliga rutiner att följa för att du inte ska behöva fundera på hur du ska hantera dina olika arbetsuppgifter utan kan fokusera på att ha roligt tillsammans. Detta gör att First Camp är den perfekta arbetsplatsen för dig som vill och vågar testa något nytt som du tidigare inte har provat på.

Om dig
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller snabbmatsrestauranger tidigare men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete.
Du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Om First Camp
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varandra och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering med samarbete mellan First Camp och Adecco.
Du blir anställd av First Camp. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är dock 2022-05-20.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sebastian.baard@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Borgholm
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.