Hoppa till innehåll

Affärssystemsspecialist till vår kund i Borås

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ansvarsområden:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera implementering och underhåll av ERP-system, med särskilt fokus på Navision och Dynamics Business Central. Du kommer att projektleda och koordinera ERP-initiativ, från planering till genomförande och uppföljning.

En viktig del av rollen är att samarbeta med olika avdelningar för att förstå och analysera deras behov samt anpassa ERP-lösningar därefter. Du kommer också att utföra systemkonfiguration, felsökning och problemlösning, samt utbilda och supporta användare i ERP-systemen.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att arbeta med ERP-system, gärna Navision och Dynamics Business Central.
  • Förmåga att både arbeta operativt med systemkonfiguration och tekniska detaljer samt att projektleda större initiativ.
  • Stark problemlösningsförmåga och teknisk förståelse.
  • Utmärkta kommunikations- och samarbetsfärdigheter.
  • Erfarenhet av att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö.
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är självgående, noggrann och har ett starkt driv. Du är flexibel och anpassningsbar med förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Din analytiska förmåga och ditt strukturerade arbetssätt gör att du kan leverera hög kvalitet i dina projekt.

Om Wise IT

För detta uppdrag söker vi efter konsulter som vill ta anställning hos oss på Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Ansök nu

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Johan Karlsson på johan.karlsson@wiseit.se. Vi hanterar inte ansökningar via e-post för att säkerställa din personliga integritet. Läs mer om vår hantering av personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 december 2024 (136 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se