Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Underhållsledare elkraft

Ansök nu

Just nu söker vi en undershållsledare inom elkraft i Boråsområdet.

Om företaget
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Har du ett tekniskt intresse och vana av att leda och fördela arbetsuppgifter? Vi söker kandidater för en kunds räkning. Tjänsten innebär en anställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Underhållsledare kräver att du kan arbeta självständigt samtidigt som det även krävs stort fokus på samarbete och kommunikation. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ansvara för planering och genomförande, ekonomiskt och tekniskt utfall samt leda personalen i uppdragen som du ansvarar för. Du är företagets ansikte utåt, i kontakten med kund, och den som säkerställer att miljö- och arbetsmiljö rutiner följs i dina projekt/uppdrag.
Du skall ha koll på prognoser, följa upp och avsluta projekt.
Du behöver ha koll på BAS P och BAS U , Arbetsmiljö, Inköp, SAP eller lätt för att lära dig olika system.

Säkerheten kommer förstås alltid först i alla projekt och arbeten.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person är du engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du etablerat dig inom eldistributions branschen alternativt jobbat med uppdrag i ledarroll inom t.ex. fiberutrullning eller liknande serviceuppdrag.

Du skall ha datorvana (Office-paketet) samt en administrativ förmåga då du kommer arbeta processtyrt i olika data- och ärendehanteringssystem.

Kompetens inom el området alternativt övergripande el kännedom är ett krav.

Du behöver ha B-körkort, då dagsresor under dagtid förekommer i tjänsten.

God kunskap i svenska språket, både i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet från entreprenadbranschen.

Som ledare ser vi att du tar ansvar och har ett stort engagemang för dina uppdrag.
Som person är du aktiv, öppen och positiv, du uppmuntrar och motiverar andra lika mycket som du ställer krav och är ett föredöme för din arbetsgrupp.Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Pia Wahlgren 0728-875731, Thomas Falkstrand 076-1029998
Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.
Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.seMer info
Kontaktperson
Pia Wahlgren
Telefon
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Har du ett tekniskt intresse och vana av att leda och fördela arbetsuppgifter? Vi söker kandidater för en kunds räkning. Tjänsten innebär en anställning hos vår kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare