Hoppa till innehåll
Volvo Bussar AB logotyp

Erfarna montörer sökes till Volvo Bussar i Borås!

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du den vi söker?

Vi på Lernia Bemanning söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter självgående personer till rollen som montör för att genomföra uppdrag inom industrin. Har du driv och är noggrann och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som montör redan idag! Vi ser gärna att du redan idag arbetar med liknande arbetsuppgifter.

Att jobba som montör hos Lernia Bemanning i Borås

Den här tjänsten innebär att du är anställd hos oss men kommer att arbeta ute hos vår kund som är verksamma inom industrin. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kan komma att innebära dagskift, kvällsskift eller 2-skift. I rollen kommer du bland annat att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Du kommer att jobba tätt i ett team och vi ser att du är en lagspelare som är samarbetsvillig och som trivs med att ha ett fysiskt och aktivt arbete.

Vem söker vi?

Till rollen som montör söker vi framför allt dig som är en driven och engagerad person som motiveras av att vara en viktig del av processen. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett krav att du har erfarenhet av montering eller mekanik sedan tidigare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av arbete inom exempelvis fordon, bygg. eller industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör. Vi kommer tillämpa personlig lämplighet i den här rollen och vi kommer att värdesätta egenskaper som: noggrannhet, flexibilitet och eget driv.

Vi ser gärna att du:
  • Är flexibel med arbetstider
  • Har god verktygsvana och är händig
  • Har kunskap inom ritningsläsning
  • Trivs med ett fysiskt ansträngande arbete
  • Har ett positivt och professionellt uppförande
  • Har ett noggrant förhållningsätt
  • Har god erfarenhet som montör, mekaniker eller inom industri
  • Har körkort och tillgång till bil
Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Volvo Bussar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Eskilstuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Västervik
Industri & Anläggning
Företagslogga