Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Vi söker personer som vill ha ett extrajobb på lager i Viared, Borås

Ansök nu
Är du en fysiskt stark person som drivs av att jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vill du dessutom dryga ut plånboken lite extra och få arbetslivserfarenhet på köpet? Då tycker vi du ska läsa vidare!

Om tjänsten

Vi söker studenter eller personer med minst 50% annan sysselsättning som vill jobba extra inom lager vid sidan av sina studier eller annan sysselsättning till vår kund i Borås.

Arbetsuppgifter
 • Orderplock och pack
 • Truckkörning
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi söker därför dig som går in med den positiv inställning, är ordningssam och noggrann och en bra lagspelare. Du ska vara tillgänglig för jobb cirka 1-3 dagar i veckan, och förstår vikten av att passa tider. Du gillar att arbeta i högt tempo och har inga problem att hugga i!

Krav
 • Du måste ha fyllt 18 år
 • Att du är studerande på minst 50 %
 • Kunna föra dig på svenska i tal och skrift
  Meriterande
  • Körkort B
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom lager
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av arbete i Autostore
  Vad vi kan erbjuda dig
  Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

  Övriga villkor

  Arbetstider: Varierande, men mest dagtid
  Omfattning
  : 1-3 dagar i veckan
  Lön
  : Enligt kollektivavtal
  Start
  : Omgående

  Om Tranpenad

  Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

  Ansökan
  Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

  Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  27 okt. 2023 (26 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

  Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare