Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Ledande montör till Eltel

Är du färdigutbildad elektriker med några års erfarenhet och redo för nästa steg i karriären? Här har du då ett ypperligt tillfälle att ta chansen att jobba som ledande montör hos Eltel.

Är du en person som gillar att ha mycket på gång samtidigt, gillar att hjälpa och vill utveckla dina erfarenheter inom el? Då har du hamnar rätt!

I rollen som ledande montör är du den som stöttar, motiverar, instruerar och hjälper en rad olika team som jobbar ute i fält, det kan vara både elmontörer och elektriker.

Det är du som ser till att installatörerna arbetar enligt schema och producerar enligt plan. Till detta förekommer det en mängd andra arbetsuppgifter som bland annat upplärning av nya medarbetare, hjälpa installatörer ute på fält, göra säkerhetskontroller och hålla i installationsmöten.

En hel del alltså!

Du är den som installatörerna ute i fält kan luta sig tillbaka mot och få stöttning av när det dyker upp frågor eller problem.

För att trivas i denna roll bör du ha ett antal års erfarenhet som elektriker, du bara älskar att ha många bollar i luften samtidigt och har ett driv av att hjälpa andra till att få arbetet gjort. I tjänsten förekommer det mycket resande runt om i Sverige, så vill du ha möjligheten att se stora delar utav vårt vackra land så är det nu du har chansen! Gillar du dessutom att arbeta utomhus är det ett stort plus i kanten, en stor mängd av arbetet förekommer nämligen ute i fält eller på ett utav Eltels lager.

Krav för tjänsten:

· Certifierad elektriker med mins 2 års erfarenhet av yrket.

· B – körkort

· Goda IT egenskaper

· Obehindrad svenska och engelska i tal o skrift

Arbetstiderna är förlagda måndag-torsdag 40h/veckan.

Detta är en direktrekrytering till Eltel med uppstart enligt överenskommelse.

Ta nu chansen o bli en del utav detta goa team!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Karin Hultberg
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare