Hoppa till innehåll

Eltekniker till Sveba Dahlen

Vill du jobba med framtagning av prototyper i ett bolag med marknadsledande produkter? Vill du samtidigt ha en flexibel roll där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan tjänsten som Eltekniker hos Sveba Dahlen vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten
Som Eltekniker tillhör du vår konstruktionsavdelning där du arbetar med prototypbyggande och testning. Du arbetar tillsammans med våra konstruktörer och tekniker mekanik.

Du planerar, organiserar och genomför arbetet med tillverkning av prototyper samt erbjuder support till olika avdelningar vid behov. Du deltar i utvecklingsprojekt och effektiviseringsarbete samt medverkar i kvalitetsarbete och certifieringsprocesser. En del av rollen som Eltekniker innebär också förberedelse och iordningställande av maskiner inför mässor. Denna roll erbjuder en spännande möjlighet att vara en del av ett team som ständigt strävar efter förbättringar och innovation.

Rollen som Eltekniker erbjuder dig kontinuerlig utveckling och möjligheten att arbeta med den senaste tekniken. Du arbetar i en flexibel arbetsmiljö där du har kontakt med flera olika avdelningar, så som service, konstruktion, produktion och marknad och rapporterar till Konstruktionschef.

Om oss
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av bagerimaskiner och pizzaugnar. Våra varumärken är Sveba Dahlen och Glimek. Huvudkontoret ligger i Fristad, utanför Borås. Sveba Dahlen ägs av den amerikanska koncernen Middleby Corporation, som är noterat på Nasdaq och har en stark global position inom utrustning för restauranger, storkök och bagerier.

Sveba Dahlen finns på ett stort antal marknader i länder runt om i världen. Vårt koncept är detsamma även globalt – vi är den tillförlitliga och professionella affärspartnern med en engagerad och tillgänglig organisation, användarvänlig design och robust, högpresterande och energieffektiv utrustning.

Läs mer om oss på sveba-dahlen.se

Om dig
För att trivas och lyckas i rollen som Eltekniker, tror vi att du har en gymnasial teknisk utbildning med inriktning el, alternativt eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har en god verkstadskompetens och fördjupad förståelse inom el.

Som Eltekniker är du van vid att läsa elscheman och har en god förståelse inom PLC. Du är initiativtagande och noggrann med grundläggande kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt. Eftersom du kommer ha många kontaktytor, ser vi också att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt.

Hos oss på Sveba Dahlen får du arbeta med marknadsledande produkter. Varmt välkommen till oss!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
Sveba Dahlen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning