Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes för extrajobb på dagtid inom lager i Borås!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du jobba extra inom lager? Har du möjlighet att jobba dagtid 2-3 gånger i veckan under terminerna? Är du intresserad av att arbeta i sommar? Har du hög arbetsmoral och tycker om att arbeta i team? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi studenter för uppdrag inom lager/terminal hos kund i Borås.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid 08.00-17.00 och du bör kunna jobba 2-3 vardagar i veckan, främst på måndagar och tisdagar. För att trivas i rollen som konsult hos oss bör du vara en lagspelare med stort driv. Du behöver även vara flexibel då behovet hos kund kan variera från vecka till vecka.

För att vara aktuell ska du:
* kunna arbeta varje måndag mellan terminerna
* vara student på minst halvfart i minst 1 år framåt.
* ha ett annat huvudsakligt arbete på minst 50% (om du inte är student).
* ha möjlighet att arbeta 2-3 vardagar i veckan under terminerna (dagtid).
* ha möjlighet att arbeta i sommar.
* Ett krav är att du ska ha fyllt 18 år.
* God svenska i både tal och skrift.

Meriterande:
* lagervana och truckkort är meriterande men inget krav.

Detta söker vi:

Du ska tycka om att arbeta i lag med andra och värdesätta samarbetet och team-känslan. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig. Du är en teamplayer och vill sätta upp egna mål för varje arbetsdag. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till arbetsuppgifterna och har förståelse för att din insats är viktig. Att arbeta på lager kan vara fysiskt krävande och det gäller att vara alert och effektiv, varför du bör ha bra fysik och inte ha några problem med att jobba under tidspress.

Sökord: Extrajobb, Sommarjobb, Deltid, Student

Sökord: Extrajobb, Sommarjobb, Deltid, Student
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com