Hoppa till innehåll

Senior mekaniker sökes till MP Entreprenad Service Borås AB!

Nu finns det en spännande möjlighet för dig som är en självgående mekaniker med erfarenhet från entreprenadsektorn då MP Entreprenad söker efter sin nästa långsiktiga kollega! Passar du in på nedan beskrivning? Sök direkt!

Information om uppdraget:

MP Entreprenad utför service, reparationer och ombyggnationer av bergborrningsutrustning, entreprenadmaskiner och markförstärkningsmaskiner. Arbetet innebär att du delvis åker ut och servar och reparerar maskiner på plats hos kunder men även att du arbetar i verkstaden. I verkstaden finns också en egen hydraulikverkstad där reparationer gällande hydraulik utförs. Det finns bl.a. utrustning för att reparera mycket tunga hydraulcylindrar. Det finns stora utvecklingsmöjligheter hos företaget och det är en arbetsplats med högt i tak och snabba beslut.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har hög moral och etik. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt då du kommer åka ut till kunder och genomföra reparationer på egen hand. Du bör vara noggrann och ha förmågan att fatta egna beslut. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07-16, ev. övertid kan tillkomma.

Krav:
B-körkort
Baskunskaper i el, mekanik, svets och hydraulik
Minst fem års arbetslivserfarenhet inom något av ovan områden

Meriterande:
C-kort
C1-kort

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Mekaniker, Hydraulik, Montör, Operatör, Entreprenad

Sökord: Mekaniker, Hydraulik, Montör, Operatör, Entreprenad
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (31 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare