Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Eventpersonal på deltid

Ansök nu
Är du student och söker ett roligt och fartfyllt extrajobb? Är du social och drivs av det personliga mötet med kunder? Då kan detta vara ditt nästa extrajobb!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu eventpersonal som är sociala, utåtriktade och som gillar utmaningar. Vår kund är en eventbyrå som erbjuder en rad olika upplevelser för sina kunder, såväl företag som privatpersoner. De är framförallt kända för sina äventyrsparker och höghöjdsbanor.

Rollen innebär framförallt förberedelser och jobb på företagets olika event, vilket kan vara att stå på en mässa eller monter och vara ansiktet utåt för företaget.

Tjänsten är på deltid och arbetstider kommer variera utifrån kundens event under hösten. Första passen är i början av oktober och kommer vara på en mässa i Borås.

Detta söker vi:

Du är en social och ansvarsfull person som gillar ett flexibelt arbete med högt tempo. Du har lätt för att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter och uppskattar att ingen dag är den andra lik. Vidare trivs du med samarbete och teamwork.

Krav för tjänsten är följande:
- Du är flytande i svenska (såväl tal som skrift).
- Du har en annan sysselsättning på minst 50%, vilket kan vara studier, deltidsjobb eller pension.

Meriterande med:
- Du får gärna ha haft roller som eventpersonal eller läst en utbildning inom området, men detta är inget krav då det viktiga är hur du är som person.
- B-körkort.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då annonsen stängs ner så fort vi hittat rätt personer.

Sökord: Eventpersonal, Event, Försäljning, Ambassadör, Kundservice

Sökord: Eventpersonal, Event, Försäljning, Ambassadör, Kundservice
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare