Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

B-chaufför sökes för sommarjobb på heltid

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett sommarjobb på heltid? Är du intresserad av att jobba som budbilschaufför? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba heltid i sommar till vår kund i Borås. Arbetsuppgifterna består av att leverera bud hem till kund efter en förutbestämd rutt. Arbetstiderna är förlagda mån-fre, dag och kväll.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig på heltid från och med v.23 till och med v.34.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Borås med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.
Du som söker ska vara flexibel och kan arbeta eftermiddagar/kvällar på vardagar.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Sökord: B-chaufför, Budbil

Sökord: B-chaufför, Budbil
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com