Hoppa till innehåll
Söder & Co Sverige AB logotyp

Vi söker däckskiftare/däcktvättare ansvar för däckhotell

Ansök nu
Om företaget
En av Sveriges största däckservicekedjor!

Dina arbetsuppgifter
Inför höstsäsongens söker vi fler personer som kan jobba som däckskiftare, däcktvättare och sköta däckhotellt.

Arbetsuppgifterna för Däckskiftare kommer bestå av framkörning av bil, skifta hjul och kontakt med kunderna. B körkort är ett krav. Arbetet är fysiskt och kräver noggrannhet och gott bemötande är en självklarhet då kundkontakt sker dagligen. Du gillar också att jobba i högt tempo.

Arbetsuppgifter för däcktvättare och ansvar för däckhotell består av skötsel och lagring av däck. Truckkort är ett krav. Du gillar fysiskt arbete, är effektiv , strukturerad och gillar när det är mycket att göra.

- Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag - fredag 07.00-18.00
- Varaktigt c:a 1-2 månader med start i oktober
- Placering Borås

Utbildning sker innan uppstart!


Din profil
Du har ett naturligt intresse för fordon och gillar ett fysiskt arbete.

Du gillar att ta ansvar och har alltid ett gott bemötande, lyhörd och har lätt för att samarbeta samt klara av att arbeta under stress. Du uttrycker dig obehindrat i svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning
B-körkort är ett krav för däckskiftare , truckkort är krav för att sköta däckhotellet.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och en positiv attityd.

Du kommer att bli anställd av Söder & Co och vara uthyrd till vårt kundföretag som ligger i Borås.

Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!


Om oss
Söder & Co är ett lokalt och auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag och har lång erfarenhet från bemanningsbranschen. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människorna skillnad.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett lokalt och auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag och har lång erfarenhet från bemanningsbranschen. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människorna skillnad. Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare