Hoppa till innehåll
Skanska logotyp

Mark- och anläggningsarbetare till Skanska Väg och Anläggning

Vi söker Mark- och anläggningsarbetare till Skanska Väg och Anläggning Väst – Södra Älvsborg

Detta är en möjlighet för dig som vill arbeta som anläggare i en stabil lokal framgångsrik verksamhet som funnits på plats under många år. Vår framgång bygger på ett gott samarbete mellan medarbetare, kunder och andra samarbetspartners.

Vi har den senaste tiden vunnit ett flertal projekt som sträcker sig ett antal år framåt i tiden och vi behöver av den anledningen hitta fler duktiga medarbetare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Söker du nya stimulerande utmaningar tillsammans med andra kompetenta och trevliga medarbetare så hittar du det hos oss! Vi sätter alltid individen i fokus och ser till att det finns möjlighet för dig att utvecklas.

Du kommer att tillhöra vår lokala verksamhet i Södra Älvsborg. Vi verkar i områdets samtliga kommuner som exempelvis Mark, Bollebygd, Härryda, Lerum, Alingsås och Borås. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, VA-anläggningar mm.

Låter detta som en utmaning som passar dig? I så fall är du varmt välkommen att ansöka.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 April. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Projektchef Johannes Gustafsson på 010-448 72 60 eller Distriktschef Fredrik Andersson på 010-449 37 07.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Johannes Gustafsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Liknande jobb