Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu söker vi dig som vill vara med och starta upp Sector
Alarms mest framgångsrika team!


Du kommer att jobba med en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Vi växer och är i dagsläget inte bara ett utav Sveriges ledande företag inom säkerhetslösningar utan även i Europa. Din roll innebär att du tillsammans med vår säljchef kommer att söka upp kunder i deras hem för att boka och utföra säljande kundmöten. Du kommer även att få chansen att bygga upp det nya kontoret och skapa en grym kultur!

Gillar du att sova ut på morgonen så kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt så jobbar vi på eftermiddagar – kvällar och är lediga på lördagar och söndagar.

Vi tror att en bra start är nyckeln till framgång och därför får alla nya säljare en vass utbildning via vår säljakademi Secor
Way Academy. Här får du även träffa dina nya kollegor och ta del av proffsens framgångsknep. För dig med rätt inställning, driv och viljan att göra det lilla extra finns otroliga förutsättningar att lyckas!

Din första vecka som säljare

1. Säljakademi – Du kommer att starta din resa med att gå det första av fem steg på vår säljakademi. Här får du praktisk träning och verktyg för att få en bra start.

2. Lokala kontoret – Efter inledningen på säljakademin åker du till det lokala kontoret och får träffa dina nya kollegor. Första veckan består till stor del av träning och utbildning tillsammans med din säljchef på kontoret.

3. Ut på fält – Du träffar potentiella kunder tillsammans med din säljchef. Inledningsvis medlyssnar du vid kundmöten och lär dig säljprocessen.

4. Börja sälja – Nu är du redo att själv ta kontakt med kunder.
Givetvis med stöd av din säljchef.

Det vi kräver utav dig är:
  • Du klarar av det svenska språket både i tal och skrift
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.
  • Låter det som ett jobb som skulle passa dig? Då ansöker du lätt utan cv!

Jag ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare