Hoppa till innehåll
Pipelife Sverige AB logotyp

Underhållsmekaniker

Sista ansökningsdag
20 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Underhållsmekaniker

Som mekaniker hos oss ingår du i ett team med underhållsmekaniker, underhållstekniker och elektriker. Tillsammans supporterar ni produktionslinjerna med felsökning vid driftstörning och arbetar då med avhjälpande underhåll. Du är van att arbeta med problemlösning med fokus på mekanik och reparation av processdelar och för dig kommer säkerheten först.


Arbetsuppgifter:
I rollen kommer du arbeta med:

  • Förebyggande och dagligt underhåll
  • Avhjälpande/akut underhåll, felsökningar och reparationer av maskiner och utrustning
  • Dialog med underleverantörer med avseende på förebyggande underhåll och större reparationer
  • Medverka vid nyinstallationer
  • Utbilda operatörer i periodiserat och dagligt underhåll
  • Ansvara för att reservdelslagret är uppdaterat
  • Övriga verkstadsarbeten
  • Dokumentera utfört arbete enligt underhållsplanen samt renoveringsuppdrag


Vi har bett vår Underhållschef Morgan Bred att berätta lite om sig själv och om vem det är vi söker till rollen:

Hur länge har du arbetat på Pipelife?

Jag har jobbat på Pipelife i 6 månader som ansvarig för underhåll och fastighet och detta är min andra anställning på företaget. Jag jobbade här tidigare i 1,5 år med samma inriktning - teknik och underhåll.

Varför har du valt att arbeta på Pipelife?

Jag har tidigare jobbat inom bil- och livsmedelsindustrin och när det var dags för att byta jobb föll valet på Pipelife. Företaget både har gjort stora förändringar och står inför en spännande resa med en sammanslagning av 2 fabriker som innebär stora möjligheter och utmaningar och det är anledningen till att jag själv valde att komma tillbaka.

Vad tror du är en bra bakgrund för rollen?
Du gillar att lösa problem på ett metodiskt och noggrant sätt, samt har en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Rollen kräver att du har erfarenhet av felsökning och maskinbearbetning. Du behöver kunna både svenska och engelska i tal och skrift. Har du även kunskaper inom penumatik och mekanik är det meriterande, men inte ett krav.



Vi erbjuder:
En prestigelös arbetsmiljö präglad av engagerade och drivna kollegor. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning som en del av vårt förmånspaket. Kan du identifiera dig med våravärdeord Passion, Respekt, Tillit och Kreativitet - tveka då inte att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, skicka därför din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Kontakt

För ytterligare information kontakta Morgan Bred, Underhållschef, på telefon 0730923190: Maila till: morgan.bred@pipelife.com Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail!



Please accept marketing-cookies to watch this video.

PIPELIFE SVERIGE AB är Sveriges ledande tillverkare inom branschen för plaströrsystem. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation. Vi är ca 270 anställda och omsatte 2022 drygt 1,3 miljarder kronor. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor och produktionsenhet ligger i Ljung (Herrljunga kommun). Pipelife Sverige ingår i Pipelife International med säte i Wien, Österrike.

Pipelife Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.