Hoppa till innehåll

Serviceorienterad kundtjänstmedarbetare till Pgtech, Borås.

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi fortsätter att växa och behöver nu förstärka vårt team i Borås med en kundtjänstmedarbetare.

Vad erbjuder vi dig?
Som kundtjänstmedarbetare hos oss på Pgtech kommer du att få en varierande arbetsdag hos ett företag i stark tillväxt. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och din chef i en inkluderande kultur där du accepteras för den du är.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer ingå i vårt kundserviceteam och arbeta med att svara på våra kunders frågor, både via telefon och mail. Det kan vara allt från ordermottagning, frågor kring våra produkter eller utförande av enklare offerter. Det viktigaste är att kunden är nöjd och upplever ett bra bemötande.

För att passa för den här tjänsten ser vi därför att du som person är driven, social, tålmodig, serviceminded och har hög arbetsmoral. Ett strukturerat arbetssätt och ett sinne för ordning och reda är en naturlig del i ditt dagliga arbete. Du behöver även vara lösningsorienterad, då en stor del av ditt arbete handlar om att hjälpa kunder med deras ärenden. För att lyckas inom arbetet behöver du ha god datorvana och vara flexibel.

Vi jobbar i Monitor G5 och ser gärna att du har jobbat i det, eller liknande system tidigare.

Kvalifikationer:

Du är en utbildad eller självlärd person som är kreativ, flexibel och vill utvecklas. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att hålla ordning på flera ärenden samtidigt. Du uppskattar ditt arbete och det är viktigt för dig att göra ett bra jobb. Dina framtida arbetskamrater är engagerade och har ett stort kundfokus varför vi förväntar oss att du har samma fokus och engagemang för att uppnå våra gemensamma mål.

Mycket kund- och leverantörkontakt förekommer, därför är det viktigt med hög servicekänsla och en god social kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom likande roll. Det händer mycket hos oss på Pgtech så ibland kan du även behöva hugga i och hjälpa till där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam och håller tider samt kan samarbeta i vårt team. Vi är en blandad grupp av människor som har väldigt roligt tillsammans och arbetar för varandra. Vi hjälper varandra och ger varandra alla förutsättningar att må bra och för att lyckas i arbetet varför det är viktigt för oss att du besitter samma egenskaper.

Vi värnar om mångfald på arbetet och ser gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökanden.

Krav: Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift, B-körkort
Meriterande: Tekniskt intresse, flerspråkig (norska, danska), erfarenhet av Monitor G4/G5.
Omfattning: 100% (7–16 vardagar)
Anställningsform: Heltid, 6 mån provanställning
Lön: Enligt ÖK
Tillträde: Snarast

För mer information:
Kontakta Rebecca Livered på jobba@pgtech.se eller tel 033-12 20 28

Välkommen in med din ansökan, vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdag är den 15/1,2024
Pgtech AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Pgtech erbjuder smarta och genomtänkta tillbehör för påbyggnationer till lastbilar. Utrustning till hytten samt exteriöra produkter, belysning mm som förvandlar din lastbil till ett unikt fordon.
Företaget finns i Borås med butik och lager, verkstad och en växande e-butik. Besök vår sida: https://www.pgtech.se
https://www.pgtech.se