Hoppa till innehåll
Nu söker vi
en tekniker som vill fortsätta växa med oss.

Du kommer att ingå i vårt svenska team med huvudkontor i Borås. Huvudsakliga arbetsuppgifter består i att serva dialysmaskiner samt ge support till våra användare runt om i Sverige. kunde tillägga att vi skolar personen i att utföra teknisk service på maskinerna vi representerar Nordic Medcom är, sett till antalet anställda, ett mindre företag varför arbete med vår reklamationshantering även ingår i tjänsten.

Vi tror att du idag kanske arbetar inom det medicintekniska området alternativt har någon form av medicinteknisk utbildning eller annan teknisk bakgrund. Du kommer att få specifik maskinutbildning för genomförande av teknisk service. Vi ser det som meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av dialys.
Vi värdesätter ödmjukhet, flexibilitet samt förmågan att arbeta både självständigt och i team.
Som person bör du vara positiv, prestigelös och noggrann.
Mer info
Kontaktperson
Robert Agerskog
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Medcom är ett medicintekniskt företag som levererar produkter till sjukhus i Norden med fokus på dialys.
Vi har ett komplett sortiment av dialysprodukter för hemHD, kronisk dialys och representerar ledande tillverkare i världen. Vi har egen organisation i Sverige, Norge och Finland samt återförsäljare i
Danmark.
Tillsammans utgör vi ett engagerat team med en önskan att öka livskvalitén samt förenkla vardagen för de som använder sig av våra produkter och tjänster.

Liknande jobb