Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Extruderare/Maskinoperatör

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Till vår kund i Borås söker vi dig som vill bli en del i deras produktion och ansvara för driften av deras extrudermaskiner!

Tjänstebeskrivning
I dina arbetsuppgifter som Extruderare/maskinoperatör ingår att:

- Övervaka den dagliga driften
- Utföra verktygsbyten, justera och anpassa maskinen för olika material.
- Utföra kvalitetskontroll så att produkten säkerhetsälls.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har några eller flera års erfarenhet av plastbranchen. Du är van att utföra verktygsbyten i extruderingsmaskiner.
Du har teknisk utbildning inom industrin eller liknande och är van vid att arbeta vid maskin.

Som person är du noggrann i allt du gör och har en naturlig känsla för god kvalitet. Du är lyhörd och har lätt för att lära dig nya saker. Du är en person som bidrar till god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Du har goda kunskaper i svenska språket , både i tal och skrift.

Arbetet är förlagt dagtid som senare övergår till till 2 skift.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.