Konsultchef till Borås

Konsultchef till Borås

Vill du vara med och öppna dörren till Mpya Finance i Borås?

Är du Mpya Finance nya och första konsultchef på plats i stan?

Vinka farväl till söndagsångest!

Du har ett välutvecklat affärssinne och brinner för leveransen, utan att någonsin göra avkall på välmående, trivsel och genuinitet - för det är liksom hela vår utgångspunkt inom Mpya.

Du är en van ledare med ett coachande förhållningssätt och besitter en förmåga att få folk runtomkring dig att känna sig sedda och uppskattade. Du är både nyfiken och långsiktigt relationsskapande och har en tydlig moralisk kompass som du följer i alla lägen. När varje dag är ett äventyr, så kan måndagen inte komma snabbt nog.

Passar "kostymen"?

Jaa, det är ju inte som att vi har någon klädkod inom Mpya, för där är andra saker som vi prioriterar. Vi tycker att det är viktigare att skapa förutsättningarna för att alla inom bolaget ska utvecklas, arbeta, lära sig av varandra och umgås - allt i den kulturtunga smältdegeln vi kallar Mpya.

Din roll kommer att kretsa kring att attrahera rätt talanger och successivt bygga upp ett team av seniora ekonomikonsulter som du sen har fullt personalansvar, men inte arbetsledaransvar över. Mån-fre kommer du stöttas i detta arbete av alla dina kollegor inom Mpya, men på helgen då vill vi faktiskt att du tar det lugnt. Arbetet går ju ingenstans.

Parallellt med ovan så har du nära kontakt med våra kunder för att säkerställa ett gott samarbete mellan alla parter. Dina tankar och idéer värdesätts och du har ett stort handlingsutrymme för att testa, helt enkelt. Blir det fel, så får vi väl tänka om. Det löser vi tillsammans såklart!

Kan du checka av?

Vi söker dig som är utbildad ekonom och som har ett antal års arbetslivserfarenhet från någon typ av ekonomifunktion eller kanske från att ha granskat en sådan. Har du dessutom erfarenhet från konsult- eller rekryteringsverksamhet så är det en fin och värdefull bonus. Tjänsteförsäljning och personalansvar är meriterande då det ingår i rollen. Bilkörkort är ett krav.

Som person är du nyfiken och uppskattar det affärsmässiga, det konsultativa och det personliga inom denna bransch. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där "laget är större än jaget".

Du är den som ser vikten i att bredda och utveckla ditt nätverk och du gör det med passion. Du vet att det är bara genom uthållighet och långsiktighet som man lyckas fånga de allra bästa och mest lämpade talangerna till Mpya. Du får gärna komma med nya perspektiv och udda tankar och du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska.

Redo för nästa steg?

Ring eller ansök online, och gör det gärna så snart som möjligt. Varmt välkommen att kontakta Regionchef Carl Friberg 073-073 36 71 för mer information. Du kan också hitta oss alla med kontaktuppgifter på www.mpyafinance.se. Vi berättar gärna mer eller varför inte kolla in och bläddra i vår fina kulturbok!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!