Hoppa till innehåll
Mpya Finance logotyp

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance Borås!

Ansök nu
Är du ekonom, vill prova något nytt och vara med på en tillväxtresa?

Borås sträckte ut en hand, och sade till oss på Mpya Finance: kom hit! Här finns massor av duktiga ekonomer och intressanta företag. Sagt och gjort. Nu har Mpya Finance slagit upp portarna i Borås och vilken härlig resa vi har framför oss!

Vi på Mpya Finance är ett gäng slipade och kvalificerade ekonomer med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden; livet - livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår resa i Borås samt en del av vår kultur som vi har sammanfattat i meningen "Hela ekonomen. Hela människan".

Mindre decimalkomma, mer hjärta
Tjänsten som konsult på Mpya Finance innebär att du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kundföretag finns i olika branscher i alla storlekar. Våra uppdrag är för kvalificerade ekonomer - alltifrån redovisningsekonom, business controller, till ekonomichef - beroende på din kompetens och våra kunders behov. Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär!

På Mpya Finance är vi är mycket måna om din vidare- och kompetensutveckling. Såklart. Dessutom har du alltid dina talangfulla konsultkollegor nära till hands för en klurig jobbfråga, en lunchpromenad eller ett glädjetjut!

Vem vi söker? Dig såklart!
Du har flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi tror också att du är affärsmässig, relationsskapande och framåtlutad och taggas av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda kundföretag. Men allra mest tror vi att du stimuleras av mötet med nya människor, och att du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden!

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Carl Friberg alternativt Ida Eriksson på Mpya Finance . Du når oss på ida.eriksson@mpya.se 0729-99 6703 alternativt carl.friberg@mpya.se 0730-73 36 71. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare