Säljare

Säljare

SÄLJARE SÖKES TILL BORÅS

Det går bra för Moogio och vi behöver dig! 

Nu söker vi dig som är säljare och en rådgivande person ut i fingerspetsarna. Du vill utifrån kundens behov ge de bästa hållbara lösningarna som finns på marknaden. Du har visioner och vill gärna testa dina vingar på ett företag där stora utvecklingsmöjligheter finns. Du gör det med energi. Med självsäkerhet. Vi gillar nämligen målmedvetna människor som sätter teamet och våra kunder först.

Dina arbetsuppgifter
Din roll som rådgivande säljare hos Moogio blir att sälja solskydd till både privat- och företagskunder i deras hemmamiljö och i butik. Du jobbar mot uppsatta mål, allt utefter Moogios koncept och affärsidé. På sikt planeras butiken att bli franchisedriven vilket kommer innebära att det finns möjlighet att ta över butiken om man vill. Vi ser gärna att du har ett bra nätverk i Borås.

Vi söker dig som

  • Har ett stort intresse för försäljning och att uppnå resultat
  • Gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo
  • Är noggrann och ansvarstagande
  • Vill sälja högkvalitativa produkter
  • Har ett intresse för färg och inredning
  • Har körkort
  • Har nära till skratt och gillar att ha kul på jobbet (det gör vi!)

Vi växer så det knakar och därför behöver vi dig!
Vi är Moogio, Nordens ledande solskyddskedja och specialister på solskydd och fönsterinredning. Vi finns representerade på ett 30-tal orter i Sverige och Danmark. Vi hjälper våra kunder med allt från små, smidiga lösningar till omfattande installationer på en hel fastighet. Vi gillar det vi gör och vill att fler ska ta del av vårt erbjudande. Därför behöver vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta vår tillväxtresa.

"Att vara stolt för det man representerar är viktigt för mig. Att som VD påverka utvecklingen tillsammans med mina fina och duktiga kollegor är stimulerande. Vi har en härlig företagskultur där vi stöttar och peppar varandra med mycket energi och glädje.

Franchise är en otroligt spännande och utvecklande företagsform som växer kraftigt. Arbetssysslorna är mångfacetterade, vilket gör det intressant för den som gillar utveckling. Vi vill alltid ligga i framkant i vår bransch. Det ger stolthet, utveckling, och stimulans för den som gillar förändring. Självklart är vi kollektivanslutna. 

Vår Vision är att vara den ledande aktören inom solskyddsbranschen. Detta genom att vara den mest attraktiva och starkaste Franchisegivaren med 100% nöjda kunder, medarbetare och Franschistagare."

- Johan Palmér, VD

Låter det intressant?
Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi hoppas att det är just du som är med oss längst fram i solskyddsbranschen.

Nordens ledande butikskedja för skräddarsytt solskydd. Sedan 1956.

Om företaget 
Moogio har arbetat med solskydd i över 60 år. Idag är vi Nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning, med enheter på ett 30-tal orter i Sverige och Danmark. Vi är specialister på solskydd och har ett stort utbud av bland annat högkvalitativa markiser, persienner, rullgardiner och klassiska gardiner. Under åren har vi lärt oss att en lösning sällan passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid varje produkt enligt våra kunders önskemål och behov. För att solskyddet ska få exakt rätt utseende hjälper vi också till med både mätning och montering.

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.