Hoppa till innehåll
Logent logotyp

WMS Manager till Logent i Borås

Om tjänsten

Nu söker vi en processinriktad och WMS-kunnig ny kollega som vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av ett effektivt systemstöd i vår lagerlogistikverksamhet!

Har du erfarenhet av lagerlogistik och är en fena på processer och WMS? Vill du ha en spännande roll där du på ett automatiserat lager arbetar med att driva förbättringar och projekt framåt? Då är rollen som WMS manager en unik möjlighet för dig!

Arbetsuppgifter

Som WMS Manager kommer du ingå i Logents team på siten. Du kommer ansvara för den dagliga driften kopplat till WMS/system-leveransen med hjälp av verksamhetens Super User. Dessutom kommer du arbeta med förbättringar samt projektleda framtida systemförändringar.

Du ansvarar för att lösa akuta problem som uppstår, är kontaktperson och den naturliga kopplingen mellan produktionen och WMS- och hårdvaruleverantören. Du kommer även att arbeta med systemkonfigurationer/uppsättningar i WMS, ändra inställningar efter behov samt se över vad som är möjligt och inte möjligt med befintlig version av WMS efter förslag från produktionen. På en liten site så får man också vara beredd på att rycka in där det behövs. Du rapporterar till Site Manager, tjänsten är placerad vid ett av våra kunders lager i Borås med omnejd.

Din profil

Vi söker dig med teknikintresse och erfarenhet av en liknande roll med lagerarbete och arbete med WMS system och projektledning. Som person och medarbetare ser vi att du är strukturerad, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är relationsskapande och kommunikativ och bra på att samarbeta med andra. Du trivs i en roll med flera kontaktytor och har förmågan att växla upp i tempo om det behövs. I ditt arbete är du resultatinriktad och både vill och vågar ta initiativ till förbättringar för att skapa effektiva flöden i produktionen. Du delar med dig av din kunskap och utbildar kollegor i systemet vid behov.

Du har ett naturligt teknikintresse och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om ansökan

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Cornelia Apelqvist, tel. 0707141765.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Logent
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare