Hoppa till innehåll
Lindströms Bil AB logotyp

Skadetekniker till Lindströms Bil i Borås

Ansök nu
Vi har precis flyttat in i våra nya lokaler i Viared och söker nu efter ytterligare en kollega som vill utvecklas tillsammans med oss.

Om jobbet

Som skadetekniker kommer du att jobba med att laga krockskadade bilar och utför alla vanligt förekommande arbetsuppgifter på en bilskadeverkstad, allt från enklare reparationer till stora strukturskador. Du arbetar enligt Toyotas kvalitetssäkrade skadeprocess vilket ger dig goda möjligheter till professionell utveckling.

Om dig

Vi söker efter dig som har flera års erfarenhet som skadetekniker och kanske är nyfiken på ett nytt märke och söker nya utmaningar.

B-körkort är ett krav.

För att trivas i vårt företag behöver du vara engagerad och yrkesstolt, motiverad att skapa bra teamwork och intresserad av att erbjuda gästvänlig kundservice i lokal världsklass.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Kaburek.

Vi erbjuder dig
  • En familjär arbetsplats med tydlig företagskultur - Lindströms Bil är ett familjeföretag och vi värnar om att behålla den familjära känslan.
  • Trygghet - Bilbranschen befinner sig i ständig förändring och med Toyota och Lexus som varumärken ger det oss en stark position och trygg framtid.
  • Utveckling - Genom Toyota & Lexus genomför vi löpande kompetenshöjande utbildningar som utvecklar oss både personligt och professionellt.
  • Friskvårdsbidrag - Att du ska må bra är en självklarhet för oss, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag.
  • Din egna förmånsportal - Som anställd hos oss får du tillgång till ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner och därigenom skapar du ditt alldeles egna förmånspaket utifrån vad som är viktigt för just dig.
  • Försäkringar och pension - Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Pensionsrådgivning - Att vara anställd hos oss ska vara en investering för framtiden. Alla våra anställda har möjlighet till personlig pensionsrådgivning.
  • Ett förmånligt bilägande - Som anställd erbjuder vi dig förmåner som innebär ett enkelt och prisvärt bilägande.
Mer info
Kontaktperson
Fredrik Kaburek
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare