Testförare sökes till Volvo Cars, Hällered

Testförare sökes till Volvo Cars, Hällered

Vi på Lernia Bemanning ser tillsammans med vår kund ett behov av testförare av framtidens personbilar på Volvo Cars i Hällered. Testning är en väsentlig del av fordonsutvecklingen. Hållbarhet, komfort, prestanda, tillförlitlighet och säkerhet är kvaliteter som ständigt testas ute på provbanorna, som är i drift dygnet runt. Vi på Lernia Bemanning söker efter dig som vill arbeta som testförare på Volvo Cars via oss på Lernia.

Om tjänsten

Hällered Proving Grounds huvudsakliga syfte är att driva och utveckla. Testförarteamen består av cirka 50 testförare, fördelade på Nattskift, A- och B-skift. Huvudansvaret är att utföra kompletta fordonstester enligt en mångsidig uppsättning testkoder. Gruppens huvudansvar är att leverera både fordonsrapporter i bästa klass gällande avvikelser och fel samt körsträcka och cykler på testbilar. Teamet stödjer fordonstestning på provningsplatserna såväl som globalt genom att delta på ett antal expeditioner. De fungerar också som en allmän resurs inom företaget när expertförare behövs.

Som testförare är huvudansvaret att utföra kompletta fordonsprovningar enligt kundens specifikationer. Testomfattningen varierar från detaljerad rapportering av avvikelser och fel på engelska med VIRA rapportverktyg till rena körsträcka och cykelackumuleringstester.

Testmetoderna täcker ett brett spektrum av områden, men huvudområdena för testning är basmotortestning, hållbarhetstestning och tillförlitlighetsvalidering.

Vi söker dig som är en problemlösare och som vill vara med och utveckla framtidens bilar. Du gillar utmaningen med att arbeta med tekniska frågor och arbetsuppgifter. Som person har du hög social kompetens och kan arbeta självständigt och samarbeta i ett team. Du är noggrann och har lätt att följa instruktioner. Vi ser gärna att du har ett intresse och förståelse för programmering samt verifiering/validering. Tidigare erfarenhet som mekaniker är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som är innovativ och engagerad för att vara delaktig i framtidens säkra, hållbara och uppkopplade bilar.

För att vara aktuell för tjänsten har du en godkänd gymnasieexamen. Ladda gärna en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Du bör vara flexibel med arbetstider då arbetet bedrivs på skift.

Om anställningen
  • Placeringsort: Borås
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - vänligen kontakta info@lernia.se

Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig konsultchef och rekryterare Isabelle Bernhardsson - via mail isabelle.bernhardsson@lernia.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.